Голямо одеяло за пикник Голямо одеяло-килимче за активна почивка на открито, на закрито, одеяла за плажни семейни пикници, пътувания

Голямо одеяло за пикник Голямо одеяло-килимче за активна почивка на открито, на закрито, одеяла за плажни семейни пикници, пътувания

Къмпинг и туризъм
97.55лв. 48.77лв.
В наличност
(0 Коментари)

Това одеяло за пикник в голям размер, е идеално за плаж или парк.Той е водоустойчив, изпълнени в ярки цветове и дори оборудван с чанта за съхранение и за лесно пренасяне.

Технически характеристики:

Материал на продукта: полиестер памук + понжи + полиестер

Тегло на продукта: около 1000 г

Размер на продукта: около 200x200 cm/ 78.74x78.74 инча

Опаковъчен лист:

1 бр. * Одеало за пикник

Прочетете повече за продукта

1. Голям размер: подредете семеен пикник или за деня с приятели, тъй като нашето одеяло за пикник с лекота побира 6-8 възрастни, създавайки фантастична детска площадка за деца и домашни любимци, където можете да се наслаждавате на слънцето.

2. Сигурно одеяло: Произведено от устойчив на скъсване полиестер, памук и тъкани Оксфорд, е вътрешно одеяло водонепроницаемо и може да се избърсват, че е подходящ за всякакви дейности на открито.

3. Висока преносимост: Този сгъваема подложка за пикник идва с чанта за съхранение, което улеснява неговото переноску и съхранение. Идеален за ентусиасти, които ценят икономия на пространство и удобство.

4. Уникален дизайн: Внесете малко забавление в вашите приключения на открито с нашите ярко одеяло за пикник.Игриво cartoony дизайн със сигурност ще зарадва както децата, така и за възрастни.Умело произведено без външни конци, това е висок клас одеяло лек, издръжлив и лесен за почистване: идеално за всеки пикник.

5. Подобрете своите впечатления от активна почивка: Този плажен мат е идеално за любителите на плажа, паркове и къмпинги, той е универсален избор за семейни излети и приключения в пътуване.Го пескостойкий материал и здрава конструкция го правят дългосрочна инвестиция за вашия отдих.

sku: w15154

Материал Найлон TPU
Произход Континентален Китай
Номер на модела Водонепроницаемое Подова Одеяло

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени