Туристическа палатка на дърва Преносима печка на дърва за палатки богат на функции дърво горелка с подвижна дымоходом

Туристическа палатка на дърва Преносима печка на дърва за палатки богат на функции дърво горелка с подвижна дымоходом

Къмпинг и туризъм
354.30лв. 248.01лв.
В наличност
(0 Коментари)

Донесете топлината в своя дом с помощта на нашата вътрешна печка с дърва.Големият диаметър на устната пещта позволява дровам изгаря по-пълно.Запазете пълен контрол над огнева мощ и скорост на горене.Конструкция, защитена от корозия и осигурява дълъг живот.Лесна преносимост осигурява универсално настаняване в дома.

Име на продукта: с дърва печки за отопление на дома

Материал: неръждаема стомана

Размер за употреба: (приблизително) 51 * 46 * 255 см/20.08*18.11*100.39 инча (включително комини)

Размери за съхранение: (приблизително) 41 * 21 * 31 см/16.14*8.27*12.2 инча

Тегло: 9,92 кг

Употреба: Подходящ за къмпинг, на открито и ежедневна употреба в двора

Полезни съвети:

1. По причини, като например цветната температура на монитора, камера, околната светлина и умения за заснемане на снимки на някои храни може да има малки различия в цвета.Цветът зависи от самия продукт!

2. Моля, оставяйте малки разлики в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Списък:

1 x печка на дърва

Вижте повече детайли за продукта

1. Повишена ефективност на горене: Благодарение на конструкцията на прозореца на горния нашата печка на дърва, ви позволява да следите пламък и осигурява по-ефективно изгаряне.Насладете се на по-бързо готвене и по-голяма огнева мощ.

2. Подкладывайте повече дърва за огрев: Разширяване на топочная кухина нашата печка на дърва осигурява по-дълъг срок на изгаряне, а като си по-голям диаметър побира повече дърва за огрев, като намалява необходимостта от постоянно презареждане.

3. Материали, защитени от корозия: Изработени от неръждаема стомана 304, тази печка на дърва, осигурява повишена дълготрайност.Кажете сбогом на ръжда, тъй като тя е устойчива на корозия и лесно почистване, която осигурява по-дълъг живот за приготвяне на храна на открито.

4. Управление на огъня: Завъртане на клапата регулира огнева мощ и скорост на горене, за да се гарантира стабилен пламък.Регулиране на газта спестява енергия и увеличава времето за изгаряне на дърва за огрев.

5. Повишена устойчивост: иновативна конструкция пружини тази печка на дърва предпазва плота от преобръщане или разклащане.Големи извити подпорни крачета осигуряват удобство за носене, те могат да се прибират и съхраняват.Идеален за къмпинг, туризъм или приготвяне на храна на открито

sku: w78163

За еднократна употреба No
Тип Газова печка
С устройство за запалване или без В комплект
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени