Подложка За Пикник На открито Сгъваеми Холщовые Одеяла За Парка на Плажно Облекло За Разходки Подложка За Отдих, За Пътуване Паркове Плажни Пикници

Подложка За Пикник На открито Сгъваеми Холщовые Одеяла За Парка на Плажно Облекло За Разходки Подложка За Отдих, За Пътуване Паркове Плажни Пикници

Къмпинг и туризъм
135.34лв. 60.91лв.
В наличност
(0 Коментари)

Нашата улица одеяла голям размер, изработени от устойчив плат, ще се превърне в идеален компаньон за вашите семейни пикници.Направено за използване на открито, просто го оставете да изсъхне на въздух след употреба и се насладете на околната среда.

Технически характеристики:

Име на продукт: Одеало за пикник

Материал: Платно

Размери на продукта:

В разложенном формата: около 200x150 см/ 78.74x59.06 инча

Дебелина: около 0,08 см/0,03 инча

В сгънат вид: Дължина: около 27 см / 10,63 инча, диаметър: около 13 см / 5,12 инча

Опаковъчен Лист:

1 бр. одеяла за пикник

1 бр. колан

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Размер на семейството: В нашия одеяле за пикник с удобно могат да се настанят 4-6 възрастни, тъй като той се разширява до около 78 * 59 см.Това осигурява по-голяма площадка за вашето семейство и приятели, за да могат те да се насладите на почивката си на открито.

2. Лесен за носене: Това е складное одеало за пикник, изработени с оглед на трайност и удобство.Оборудван с преносим пагон, тя е полезна в переноске и е идеален за всеки активен отдих.Платното материал го прави компактен и идеален спътник за посещение на парка, разходки по плажа и партита в задния двор.

3. Лесен грижи: Нашата подложка за пикник на открито, предназначени за лесна поддръжка.Можете да избършете с влажна кърпа или да се пере в машина.Плавно се отърсва от прах и просто изсушава на въздуха.

4. Обиколка на открито: С това голямо одеяло за пикник, ще можете с лекота да правите активна почивка на открито.Платното материал ефективно блокира замърсявания, като същевременно водоустойчив и пескостойким.С дебелина от 0,03 инча, той осигурява достатъчно омекотяване.

5. Одеало за пътуване: Насладете се на весели семейни пикниками навсякъде с този многофункционален одеяло за пикник.Идеални за плаж, паркове и пътуване, а също така служи и комфортна подложка на всекидневна за отдих на закрито.Освен това, пескостойкая конструкция улеснява почистването.

sku: w166961

Търговска марка waasoscon
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени