Пръчици за хранене са ръчно изработени в рамките Clivia, ретро цветен декор, пръчици за хранене за коса, идеален подарък за наскоро майка и дъщеря

Пръчици за хранене са ръчно изработени в рамките Clivia, ретро цветен декор, пръчици за хранене за коса, идеален подарък за наскоро майка и дъщеря

Аксесоари За Облекло
15.30лв. 9.18лв.
В наличност
(0 Коментари)

Кливия, Ръчно изработени, Оправляющие Пръчици За Хранене от Коса, Ретро Цветен Декор, Пръчици За Хранене на Косата, Идеален Подарък за Майка И Дъщеря.

Характеристики:

1. Дизайн на производство: В продукта се използва качествен производствен процес, който може ефективно да предотврати избледняване на продукта и повишаване на блясък и устойчивост на износване изделия.

2. Дизайнерски стил: Дървена пръчка за коса от череши показва ретро и красив темперамент благодарение на новия дизайн и деликатни умения, привлича вниманието на всички и като стане нежна булка и главната героиня.

3. Удобен за потребителя дизайн: Дизайн пръчки за коса лесно се отстранява и здраво задържа косата, осигурява дълготрайна стабилност, да не ви боли и да не се развалят вашата прическа.

4. Повод: Красиви пръчки за коса - идеален подарък за приятели и любими хора за Коледа, рожден Ден, Свети Валентин и други дейности.

5. Сервизно обслужване: Ако имате някакви въпроси, моля, веднага се свържете с нас и ние ще ви помогнем да ги решим възможно най-скоро.

Технически характеристики:

Дължина: 18 см

Материал: дърво

Пол: женски

БЕЛЕЖКА:

1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради светлинния ефект.

2. Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

1 * Пръчка за коса

Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим колет от Китай с въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвачите, на митниците и на пощенската пратка, дестинацията и други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).Вижте по-долу информация за времето на доставка и количествени данни:

Ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, моля, оставете положителна оценка с оценка 5 звезди, което е много важно за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако можете да оставите тук истинските впечатления.Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим проблема, благодаря!Моля, пишете ни с 9:00am.to 18:00. (GMT 8) от понеделник до събота.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.Отговорите на всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, изпратете вашето съобщение отново, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

sku: w204705

Отдел име Възрастен
Материал Дърво
Пол Жени
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени