Кръгли Силиконови калъфи За крака на стола Ластични Протектори За крака на мебели Защитни Аксесоари за килими за Хол кабинет

Кръгли Силиконови калъфи За крака на стола Ластични Протектори За крака на мебели Защитни Аксесоари за килими за Хол кабинет

Мебели
18.29лв. 9.15лв.
В наличност
(0 Коментари)

Защитете своите мебели и подове с помощта на нашите кръгли защитни покривала за крака на стола!Нашите силиконови чашка имат мини частици на дъното и не изискват заклеивания.Подходящи за всички стилове на оформяне, особено в спалнята.Поддържайте перфектна форма мебелите с помощта на нашите лесни за използване чаши на крака.

Технически характеристики:

Заглавие: Кръгли протектори за крака на стола

Материал: силикон

Външен размер на продукта: (прибл.)4.2*5*3.3 см/1.65*1.97*1.3 инча

Подходящ за кръгли крачета диаметър: (приблизително) 4,2-5 см / 1,65-1,97 инча

Опаковъчен лист:

4 бр. * Защитни покривала за крачета кръгли столове

Повече за продукта

1. Иновативен дизайн: Изработени от траен и мек силиконов материал, от тези защитни калъфи са лесни за почистване и прилепва плътно ножкам на вашия стол, предотвратявайки шум и надраскване, осигурявайки вашия дом дълготрайна подсилена защита.

2. Повишена дълготрайност: Нашите кръгли защитни покривала за крачета столове, изработени от противоскользящих частици, превенция на появата на надраскване на любимия си пол.Заглушителен, износоустойчивост и намалява нивото на шум, което ги прави идеални за всякакъв вид подови настилки.Практичен дизайн подходящ за повечето размери кръгли крака на стола.

3. Защитни елементи от масивно дърво: Защитете вашите красиви паркетни подове с помощта на нашите кръг на защитни елементи за крака на столове, изработени от здрав силикон.Бърз и лесен монтаж, без да се налага переклеивания или изрязване, просто носете и ги вади.Поддържайте-добри подови настилки.

4. Сигурно за секс решение: Тези кръгли силиконови калъфи за краката на стола са предназначени за предотвратяване на драскотини и scuffs за подове от твърдо дърво, с фаянс, ламинат или мокет.Те са подходящи за всички видове декоративни стилове, благодарение на обикновения външен вид и ярки цветове.

5. Универсална защита: Тези силиконови чашка за мебелни крачета, подходящи за крака на стола с диаметър 1,65-1,97 инча и може да защити вашите подове от драскотини и повреди.Те са идеални за различни събития, като например масаж, обща спалня, детска, всекидневна, библиотека и спалня.

sku: w221856

Тип Облицовка
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени