Четка за детайлите на интериора на колата за Фуги и Четка За интериора на Колата Универсална Четка За Почистване на вътрешността на Колата Четка За Избърсване на Прах От таблото От Кожа

Четка за детайлите на интериора на колата за Фуги и Четка За интериора на Колата Универсална Четка За Почистване на вътрешността на Колата Четка За Избърсване на Прах От таблото От Кожа

Почистване и поддръжка на автомобили
17.39лв. 8.70лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни моменти:

1. Лесна за почистване: с помощта на нашата четка за почистване на салона на автомобила може лесно да достигне до всички краища на салона на вашия автомобил.Дизайнът му с тънки четина разработени за ефективно премахване на прах, петна и боклук, придавайки на автомобила изцяло нов външен вид.Опитайте повишен комфорт на шофиране благодарение на безупречному салону.

2. Сверкающая дръжка на четка: Без усилие премахване на прах и боклуци от салона на колата си с помощта на нашата четка за прах от вътрешността на колата, инкрустиран фини изкуствени кристали.Сверкающая дръжка четка добавя нотка лукс и стил, като същевременно осигурява цялостно и ефективно почистване, всеки път.

3. Качествени влакнести материали: Осигурете ултра-бережный грижи за интериор на колата си с помощта на нашата четка за почистване на прах във вътрешността на автомобила.Изработени от изкуствени влакна материали не поцарапают колата, ефективно премахване на прах и мръсотия с мека, нежна четка за оптимална чистота.

4. Ефективност и опазване на околната среда: просто измиване четината с вода, нашата четка за почистване на прах във вътрешността на превозното средство може да се използва многократно, спестявайки ви време и пари в замяна.Поддържайте чистотата на салона на вашия автомобил, без много усилия и се насладете на удължено прибирането на реколтата.

5. Многофункционалност: Тази четка за почистване на салона на автомобила може да се използва за широк спектър от приложения, от дома, до електрониката и е добър помощник в продължение на целия си живот.С негова помощ можете лесно да стигнете до ъгли и пукнатини на вътрешността на колата и лесно движение премахване на прах и мръсотия.

Описание :

Нашите автомобили четки са проектирани с фина четка, която ефективно се абсорбира прах и мръсотия, като почистване ослепителен.Лесен за поддържане и незаменими помощници за почистване, тези четки са необходими на всеки автомобил собственика, стремящемуся гарантира перфектно пътуване.

Спецификация :

Име на продукта: с Четка за почистване на вътрешността на колата.

Материал, изделия от изкуствени влакна

Размер на продукта: (приблизително) 10 * 5 * 23 см/3.94*1.97*9.06 инча

Тегло на продукта: 34 гр

Опаковъчен Лист:

1 * Четка За почистване на вътрешността на колата

БЕЛЕЖКА:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания, направени на ръка, се допуска разликата в размер на 1-2 виж

sku: w2446

Произход Континентален Китай
Вид на материала Изкуствени влакна
Дължина на продукта 10cm
Диаметъра на продукта 0.00inch
Широчина на продукта 5cm
Височина на продукта 2cm
Тип изделия Гъби, Парцали и четки
Специални характеристики Четка за почистване на вътрешността на колата
Тегло на продукта 34g

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени