Въздушна Помпа за Автомобилни Гуми Акустична намаляване на шума Силно един вакуум Усвояването на Накачиватель Гуми 10А Предпазител Авто Накачиватель Гуми Аксесоари За велосипеди

Въздушна Помпа за Автомобилни Гуми Акустична намаляване на шума Силно един вакуум Усвояването на Накачиватель Гуми 10А Предпазител Авто Накачиватель Гуми Аксесоари За велосипеди

Почистване и поддръжка на автомобили
88.31лв. 37.09лв.
В наличност
(0 Коментари)

Автоматичен Въздушен Помпа С Акустична Шумопотискане Силно един вакуум Усвояването на Накачиватель Гуми 10А Предпазител Авто Накачиватель Гуми Велосипедни Аксесоари

Основни моменти: 1. Ефективно изпомпване: Благодарение на мощния изцяло медни двигателя и метална нощувка този въздушна помпа за автомобилни гуми осигурява бързо изпомпване на гуми.Ниско ниво на шум и ефективна технология за отвеждане на топлината гарантират безпроблемна работа.

2. Повишена ефективност: Нашият въздушна помпа е различно силен вакуум всасыванием и по-висока инфлация, така че можете лесно напомпване на автомобилни гуми до желаното налягане.Бърза и надеждна работа, го прави незаменим инструмент.

3. Бързо зареждане: Благодарение на износостойким найлонови и метални конектори нашия въздушна помпа осигурява дълъг живот и надеждна работа.Зареждайте без много усилия и накачивайте гуми на вашия автомобил само за броени секунди, само с едно кликване на мишката.

4.Sililet Infaatable: Накачайте гуми за вашия автомобил, без да се нарушава спокойствието, с помощта на нашия въздушна помпа, която осигурява тиха нивото на шум е само с 30 DB. Насладете се на комфортен и спокоен процес напомпване, след като се сбогува с оглушительными въздушни помпи.

5. Преносимост на употреба: кажете сбогом на електрически скоби с помощта на този въздушна помпа за автомобилни гуми.Той се различава лесен и удобен за управление чрез осъвременяване чипа, това ще бъде добър избор за вас

Не търсете повече!Нашият въздушен компресор с метален цилиндър се отличава с висока ефективност на изпомпване благодарение на по-прост и бързо зареждане.Освен това, благодарение на технологията за намаляване на шума акустична и предохранителю на 10 И можете да бъдете сигурни, безпроблемна и безопасна работа.

Технически характеристики:

Име на продукта: помпа за автомобилни гуми

Материал: ABS

Цвят: черен / бял

Максимално атмосферно налягане: 120 psi

Размери на продукта: (приблизително) 9 * 5 * 17 см/3.54*1.97*6.69 инча

Източник на захранване: запалка

Дължина на захранващия кабел: 300 см

Номинална мощност: 120 W

Работно напрежение: 12

Ток: 10 А

Подходящ за: малък семеен автомобил / suv / на колата / мотора / камион-мотоциклет / пръстени за плуване / гумена лодка / баскетбол и т.н.

Списък на продуктите:

1 * Въздушна помпа за автомобилни гуми

1 * Адаптер за зареждане

1 * Кабел за зареждане

Бележки:

Моля, нека грешка 0,5 см/0,20 инча поради ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

sku: w244612

Характеристики 1 лесен за използване
Характеристики 3 Метални конектори
Тип изделия Обувки-лодка
Вид на материала ABS
Напрежение 12v
Тегло на продукта 850g
директен доставка Поддръжка
Името на модела въздушна помпа за автомобилни гуми
Диаметъра на продукта 0.00inch
Характеристики 2 Тиха надувка
функция 4 Максимална мощност
Дължина на продукта 20cm
Произход Континентален Китай
функция 5 Ефективно покачване
Широчина на продукта 10cm
Търговска марка Goxfaca
Височина на продукта 5cm

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени