Спрей за почистване на повърхността 500 мл Универсално средство за почистване на превозното средство Средство за ремонт на автомобили Средство за почистване на повърхността за

Спрей за почистване на повърхността 500 мл Универсално средство за почистване на превозното средство Средство за ремонт на автомобили Средство за почистване на повърхността за

Почистване и поддръжка на автомобили
25.04лв. 20.04лв.
В наличност
(0 Коментари)

Ще Получите резултат на професионално ниво с помощта на нашия почистващо средство за ремонт на автомобили.С много ефекти, тази формула не само почиства, но и възстановява първоначалния вид на всяка повърхност.Не се изисква професионални умения или инструменти, което улеснява поставянето на всеки човек.Просто нанесете обилно формула, оставете за една минута и се насладете на фейслифта на повърхността.

Спецификация:

Обем: 500 мл

Опаковъчен лист:

Препарат за почистване на автомобилни повърхности * 1 бр.

Забележка:

Поради светлинни ефекти и ъгли на снимане на продукта в различен цвят, моля, разберете.

Поради ръчно измерване са възможни отклонения в размер на изделия.

Повече за продукта

1. Универсално приложение: Нашето средство за почистване на автомобилни повърхности - идеалното решение за всички вътрешни повърхности.Почистете, отсъждайте и се грижат за всякакви материали, с помощта на един единствен начин.Не е необходимо в някои почистващи средства или скъп ремонт.Насладете се на първокласно ремонт.

2. Безпроблемно грижи: С помощта на нашия пречистване на повърхността на колата ще изглежда перфектно.Не е необходима скъпа детайли или професионални умения.Нашият лесен за употреба разтвор за пръскане и изсушаване осигурява забележителни резултати, като ви спестява ценно време и пари.

3. Висококачествена формула: то Е средство за почистване на автомобилни повърхности не оставя усещане за мазна или блясък, а само придава на чисти повърхности девствен вид.Той е безопасен и безвреден за употреба върху всякакви повърхности на автомобила, както го висококачествена формула не боли и не испачкает колата.

4. Допълнителна защита и чистота: Осигуряване на допълнителна защита на повърхности на вашето превозно средство с помощта на нашите инструменти за почистване на автомобилни повърхности, което не само премахва мръсотията, но и предпазва от увреждане от прах, петна, ултравиолетови лъчи и други фактори.

5. Лесното нанасяне: Просто нанесете щедро ни средство за почистване на автомобилни повърхности, изчакайте една минута и без много усилия разтрийте го с мека четка за почистване на джанти или парцал.Внимателно ги измийте, за да повърхност се превърна в блестяща.

sku: w338769

Обем на продукта 500 мл
Произход Континентален Китай
Тип изделия Полироли
Името на модела Спрей за почистване на автомобили
Тегло на продукта 1.00kg
Дължина на продукта 20inch
Широчина на продукта 4inch
Търговска марка Jaysuing
Вид на материала Течност
Специални характеристики - Дълъг срок на защита
Височина на продукта 4inch
Диаметъра на продукта 0.00inch

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени