Подвесная дъска за укрепване на китките и ръцете | Тренировочная дъска за стягане на пръстите за скално катерене на врати отвори и Боулдеринга [В закрито / на открито]

Подвесная дъска за укрепване на китките и ръцете | Тренировочная дъска за стягане на пръстите за скално катерене на врати отвори и Боулдеринга [В закрито / на открито]

Къмпинг и туризъм
90.74лв. 64.81лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание:

Висококачествен материал: Тази детска дъска за катерене съдържа обучение дъска за fretboard, произведени от висококачествен дървен материал с гладка повърхност и висока здравина, сигурност и дълготрайност.

Лесно уловена: той е елегантен и кръг, не отрязва ръката си и лесно да го вземете.Той е много подходящ за подрастващи и бебета.

Интелигентен дизайн: Различни стомни, накланя и ръкохватки за пръстите за различните нива на тренировка на силата на захващане.Конструкция за монтиране на стена, винтове-болтове в пакета предоставят проста и удобна инсталация.

Функция: Семейна тренировочная стена, тренировочная стена за катерене в салона е необходимо тренировочная дъска, кратковременна употреба може бързо да се подобри силата на захващане, пръст, сила катерене по склона.

Широко се използва: Особено подходящ е за семейни фитнес зали и зали за катерене, зали за фитнес и тренировки на колела.Също така е подходящ за инсталация на семейни каси и спортни стена за катерене, за силови и физически тренировки.

Спецификация:

Материал: дърво

Размер: 50x14x2.8 см/19.69x5.51x1.10 инча

Комплектът включва:

Подвесная дъска за катерене, 1 бр.

6 винтове за дърво

6 пластмасови болтове терморегулиращи

Винтове и гайки

sku: w35983

Тип Монтиране на оборудване
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени