Списание с отрывными листа на 60 листа, за многократна употреба списание за пътуване B5 в ретро корици с отрывными листа, за многократна употреба списание за пътуване за работното място

Списание с отрывными листа на 60 листа, за многократна употреба списание за пътуване B5 в ретро корици с отрывными листа, за многократна употреба списание за пътуване за работното място

Бележка книги и тефтери за записи
17.72лв. 8.86лв.
В наличност
(0 Коментари)

Това списание на 60 и 120 страници в корици идеален за курсове в колеж / училище, проследяване на рецепти или като личен дневник.Разстояние между редовете 8 мм улеснява водене на бележки, както и специален релеф придава красота и предпазва вътрешните страници.Еластичната закопчалката и държач за химикалки осигуряват надеждна фиксация дръжки от всякакъв размер и здрава водоустойчива мека корица предпазва от износване.

Технически характеристики:

Заглавие: Тетрадка Rose Биндер " Notebook

Тегло: 230 грама

Размер на продукта: около 25,3x13,3 см / 9,96x5,24 инча

Опаковъчен лист:

Тетрадка твърди корици Rose * 1

Прочетете повече за продукта

1. Просто бележки: Този бележник rose биндер " с 60 листа (120 страници) с интервали между редовете 8 мм и размер B5 25,3 * 15,3 см е удобен вариант за водене на бележки.Удобен размер позволява лесно да малка си за бърза справка във вашия ежедневнике.

2. Надежден материал: Изработени от висококачествени материали, тази записная награда Rose биндер се различава превъзходна здравина и елегантност.Той съчетава добре с повечето химикалки, моливи и маркери, а корица има специален релеф за красив дизайн, която също защитава страница.

3. Удобно писмо: Този бележник rose биндер", изпълнена в спокоен и елегантен цвят, който е приятен за окото, което ви осигурява комфортно писмо.Той също има хуманен дизайн, който позволява блокноту раскладываться на 180 градуса и може да бъде купен.Държач за химикалки с еластична закопчалка е подходяща за дръжки от всякакъв размер.

4. Добре обмислен дизайн: Украсете своя подарък за Свети Валентин "нашите бележник rose биндер", който може да се похвали с мека покриване на романтична роза с по-добра издръжливост и хидроизолация.Здрава тел и подвързване на меки корици осигуряват дълголетие, което го прави подарък за спомен, а не само адресната книга на премията.

5. Удобно и практично: Благодарение на розов фон, той е дизайна на този бележник-твърда подвързия идеален като ежедневника, скара дневник, task scheduler, курсова или дневник на рецепти.Също така и лесно да носите със себе си, и той ще се превърне в чудесен подарък за приятелите и семейството си.

sku: w3634

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени