Безкраен седмица на месец A5 Седмичен планер 2023 година Организатор-планер Тетрадка за работа, упражнения, обучение, производителността

Безкраен седмица на месец A5 Седмичен планер 2023 година Организатор-планер Тетрадка за работа, упражнения, обучение, производителността

Бележка книги и тефтери за записи
15.52лв. 10.86лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание:

На седмична страница на този ежедневника към 2023 година достатъчно място за записи за вашите срещи, събития и т.н. Можете да създадете списъци със задачи и ги маркира галочками, когато сте готови, че ще ви помогне да се съсредоточи и да работи за постигането на вашите цели. Моделът е направен в хладно летен дизайн с подбрани цветове, което го прави по-модерен и привлекателен.

Технически характеристики:

Материал: Хартия

Размер:

На кутията: около 15.8*21.7*1.5 см / 6,22 инча * 8,54 инча * 0,59 инча

Вътре: около 14,8 * 21 см / 5,83 инча * 8,27 инча

Общо страници: 72 лист

Определяне: Месечен, седмичен план

Опаковъчен лист:

1 бр. * Книга за отчитане на ръка

1 бр. * Полагане на

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и-ъгъл на снимане продукт, различен цвят.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте повече информация за продукта.

1. 【Добър материал】: Планер на дневен ред е изработен от отлична хартия, с която много хубаво докосване.Продуктът е малка и лесна, така че им е много просто да се наслаждават.

2. 【Стилен дизайн】: Седмичен A5 е направена на хладно летен дизайн с разноцветни съчетание, което прави нашия седмичен A5 по-модерен и привлекателен.

3. 【Лесно да следите】: Възползвайте се от нашето продукт точно сега!Защото нашият безкраен седмицата със страници месечен график опростява годишно планиране.

4. 【Ще ви вдъхнови】: Попълване нашия седмичен план може да ви осигури отличен потребителски опит.Това се дължи на факта, че в продукта има достатъчно свободно място за запис в дневник.

5. 【Работете върху постигането на техните цели】: Планер 2023 година - това е не само полезен инструмент за изпращане на подаръци на своите приятели, но и полезен съветник, който ще ви помогне да се поддържа концентрацията и да работи за постигането на своите цели.

sku: w39335

Номер на модела Седмичен формат А5 на 2023 година
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени