Гетра-Топло За врата Зимни Обвивка За врата Здрава Обвивка За врата С Дебела двуслойна И Не са Тромави В Чорап Подарък За мама И татко

Гетра-Топло За врата Зимни Обвивка За врата Здрава Обвивка За врата С Дебела двуслойна И Не са Тромави В Чорап Подарък За мама И татко

Къмпинг и туризъм
8.55лв. 3.17лв.
В наличност
(0 Коментари)

Представяме ви нашата електрическа възглавничка за врата, е подходящ за продължителна употреба.Нейната текстура, наподобяващи кожа, предотвратява преохлаждането на врата, да осигурява комфорт.Лесно се облича и да се свали, това е чудесен подарък за татко.

Спецификация:

Заглавие: Топло за врата

Цвят: черен и сив

Материал: полиэфирное влакна

Размер: среден размер

Категория: Топло за врата

Размер: около 62 * 19,5 см / 24,41 * 7,58 инча

Дебелина: около 0,41 см / 0,16 инча

Опаковъчен лист:

Топло за врата * 1

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. При ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Продължителната употреба: Топло за врата е изработена от мек и удобен материал, който осигурява стегнато без да се чувствам bulkiness.Можете да се насладите на продължителната употреба на тази ястия за врата по време на всички ваши дейности на открито, като същевременно уютни и комфортни.

Съдържание на пакета 2.360 градуса: Нашата гореща вода чанта за врата осигурява пълна защита на врата с покритие от 360 градуса за предотвратяване на охлаждане.Защитете, утеплите и запазете комфорт на врата и раменете по време на движение.

3. Лесен за носене: Тази топло за врата плътно опаковани, лесно се облича и да стреля.Той е с дизайн с бутони, който предпазва от подхлъзване и го прави подходящ за всички поводи.

4. Зимна необходимостта от: Насладете се на уютната защита на нашите ястия за врата от изкуствена вълна шерпа с удебелени двойни слоеве за допълнителна топлина. Тази топло за врата, идеална за отдих, просто е необходима на тези, които искат да останат удобно и стилно в студено време.

5. Практичен подарък: Тази топло за врата ще се превърне в идеален подарък за вашия баща, колега, приятел или на майка си за Деня на благодарността.Независимо от това, дали работят, тръгват на походи, карат ски или на почивка у дома, тази топло за шията ще им осигури топлина и комфорт.

sku: w3750

Тип дизайн райе
Произход Континентален Китай
Материал ПАМУК

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени