Алуминиеви туристически столове, трехсекционные телескопични туристически щеки, нескользящие стик, помощ при ходене на открито за катерене, къмпинг

Алуминиеви туристически столове, трехсекционные телескопични туристически щеки, нескользящие стик, помощ при ходене на открито за катерене, къмпинг

Къмпинг и туризъм
53.90лв. 21.57лв.
В наличност
(0 Коментари)

Нашата сгъваема туристическа пръчка е предназначена за идеален туризъм, тъй като тя е устойчива на атмосферни влияния и е лесна за работа.Тя е идеална за разходки.Антифрикционный съвет от въглеродна стомана осигурява стабилност при ходене.

Технически характеристики:

Заглавие: Телескопичен трекинговая нож

Материал: самолетен алуминиева сплав

Брой секции: три секции

Материал дръжка: Дръжка от EVA, подобна на тапа

Размер на продукта: (приблизително) 62-135 см / 24,41-53,15 инча

Материал на върха: антифрикционный съвет от въглеродна стомана

Тегло на продукта: около 240 г

Система за заключване на: надежден външен заключване

Опаковъчен лист:

1 бр. * Телескопичен трекинговая нож

Прочетете повече за продукта

1. Материалът е от алуминиева сплав: Изработена от неръждаема алуминиева сплав, тази телескопична трекинговая нож едновременно е трайна и устойчива на атмосферни влияния, което позволява тя да издържат на тежки метеорологични условия и пересеченную местността.

2. Подобрена устойчивост: Тази устойчива на плъзгане дръжка от EVA, подобна на корк, намалява умората на ръцете.Тази сгъваема трекинговая нож устойчива е на износване и е подходящ за всякакъв терен.

3. Регулиране на височината: Нашата телескопична трекинговая нож с мащаба на височина ще ви позволи да получите максимално удоволствие от разходки.Лесно регулиране на дължината на бастуна си в съответствие с вашите ръст и нужди при ходене за подобряване на ефективността и безопасността.

4. Подобрени характеристики: с помощта на надежден механизъм на заключване на тези телескопични треккинговых палках може лесно да се регулира своя поход.Насладете се на оптимална стабилност и контрол на всяко приключение.

5. Подобрен контрол: Регулируема каишка за китката и антифрикционный съвет от въглеродна стомана осигуряват надеждно сцепление и адаптивност към различни условия.Направени от здрав алуминий, тези пръчки осигуряват удобен подкрепа по време на всички екскурзии сред природата.

sku: w38877

Материал на дръжката Гума
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени