Печка на дърва разъемного тип, ветрозащитная печка на дърва, туризъм печка за оцеляване, мини печка на дърва за туризъм на открито

Печка на дърва разъемного тип, ветрозащитная печка на дърва, туризъм печка за оцеляване, мини печка на дърва за туризъм на открито

Къмпинг и туризъм
72.25лв. 26.74лв.
В наличност
(0 Коментари)

Тази малка печка на дърва, има функция за вторично горене за повишаване на защитата на околната среда и спестяване на енергия.Тя е изработена от устойчив материал и може лесно да бъде инсталиран штабелем.Идеален за ситуации на оцеляване или като надежден източник на отопление.

Спецификации.:

Заглавие: дърво туризъм печка

Материал: неръждаема стомана

Размер: 21 * 17,5 см / 8,27 * 6,89 инча

Дебелина на корпуса на фурната: около 0,7 мм / 0,03 инча

Тегло: около 700 г

Използването на: къмпинг на открито, отопление на дома и т.н

Списък:

1 x печка на дърва

Повече за продукта

1. Подобрени характеристики на горене: Уникална конструкция на междинния слой отстрани на корпуса на фурната предоставя вторично изгаряне, повишаване на ефективността.Междинен слой допринася за предотвратяване на въздуха в близост до отвори за изгаряне и топлина газифицированных дървесни газове.

2. Опазване на околната среда: Прекарвате топлите и спокойни нощи в къмпинг с печка на дърва, която не е нужно да се купуват или да се пренасят със себе си.Вместо това се разпорежда на естествени материали, като например сухи листа, сено, слама, без да причиняват вреда на околната среда.

3. Антикоррозийный материал: Изработени от висококачествена неръждаема стомана, тази печка на дърва, може да работи в условия на високи температури и са устойчиви на корозия.Той е много подходящ за използване на открито, например, на къмпинг, пешем туризма или на риболов.

4. В пътя: Лесно да се смени тази дровяную печка, тъй като тя може да се махне в раница.Я бързо се събират, сгъване на детайли заедно и да им е още по-лесно да се ползват.Инсталирайте го навсякъде и се насладете на уютна камина в най-кратки срокове.

5. Широко приложение: Тази печка на дърва, еднакво подходяща за къмпинг, туризъм и домашно отопление, е трайна и многофункционален решение.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той издържа на изключителна топлина и тежки климатични условия.

sku: w57827

За еднократна употреба No
Начин на приложение Ръководство
С устройство за запалване или без В комплекта не е включен
Материал Неръждаема стомана
Горивата Дърва за огрев
Условия за ползване Обикновен режим на външен
Произход Континентален Китай
Тип Газова печка с маркуч
Структура СПЛИТ-СИСТЕМА

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени