Преносима Всплывающая Душ Палатка За Уединение, Просторна Съблекалня За Къмпинг, Риболов, Разходки, Плаж, Тоалетна, Тераса На Открито, Душ, Баня

Преносима Всплывающая Душ Палатка За Уединение, Просторна Съблекалня За Къмпинг, Риболов, Разходки, Плаж, Тоалетна, Тераса На Открито, Душ, Баня

Къмпинг и туризъм
39.43лв. 19.71лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

1. Широка гама от приложения: Преносими шатри за уединение са идеални за използване в качеството на улични тоалетни, душ кабини палатки за преобличане, къмпинги, заслони за риболов.Това е идеалното скривалище за отдих на открито, на плажа, в гората, пътуване, игри, партита, презентации.Затворената покривна осигурява неприкосновеността на личния живот.

2. Незабавен монтаж: Стационарен палатки бързо и лесно да се поберат само в няколко стъпки и толкова бързо разбират, че е идеален за начинаещи.Всичко, което трябва да направите, е да дръпне за безопасност кабел, разположи прът на палатката и поставят клечки за окончателното определяне, няма класически произведения за производство на палатки не се изисква.

3. Защита от ултравиолетови лъчи: сребърно покритие повърхността на палатката отразява слънчевата светлина и блокове до 95% вредните ултравиолетови лъчи, предпазва потребителите от случайно обжигающего слънчева светлина.Изработен от полиестер 190 Т, той остава водоустойчив, а вътрешен козирка остава суха.Лесен, вентилирани и портативен за къмпинг и употреба на плажа.

4. Подходящ за употреба на открито: по-Горните прозорци отстрани и отзад палатки могат ефективно да допринесат за циркулация на въздуха в палатката.Дизайн без дъно и откриващата голяма задвижваната с цип също допринася за циркулацията на въздуха вътре.Или конструкция на дъното (опция) позволява да се поддържа вътрешната температура, подходяща за използване в студено време.

5. Многоцелеви: предлага се в 2 размера, 120X120X190 см / 47X47X75 инча и 150X150X190 см / 59X59X75 инча (прибл.), този портативен поп отделна тоалетна може да използвате за обличане на открито, на къмпинг или вземане на душ на басейна, или това може да бъде идеална лична стая за кемпинговых тоалетни.

Спецификация:

Цвят: зелен / син

Материали: полиестерен плат

Размери за съхранение (прибл.): дължина и широчина 60 * 60 * 2 см

Индекс на външна водоустойчивост: 1500 мм (включително)-2000 мм (изключително)

Пощенски код на водонепропускливост на дъното: 2000 мм (включително) -3000 мм (включително)

Предназначение: тоалетна, душ, тоалетна

Предимства: лек, сгъваем, водоустойчив

Списък на продуктите:

палатка * 1

Заточенные пирони * 4

Ветрозащитная въже * 4

Чанта за съхранение * 1

sku: w78772

Удобен походный тоалетна Преносим туристическа палатка за къпане
Палатка за Къпане с Душ на открито Мобилни Палатки за Къмпинг
Номер на модела Прост калъф за баня монтаж стая за преобличане Мобилен тоалетна Риболов подслон
Категория Двойна палатка
Навес за преобличане в тоалетната за риболов, плуване Автоматично разкриваща мобилен тоалетна за риболов
Пощенски код на водонепропускливост на външната палатка 1000-1500 мм
Навес за преобличане тоалетна Топъл Плажен Открит Поп Задвижва Бърз Дизайнер
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени