Стойка за огъня на открито от неръждаема стомана, Сгъваема Поставка за огъня, Печка за огъня, Стойка за огън на открито, градина, двор, Барбекю, лагерен Огън

Стойка за огъня на открито от неръждаема стомана, Сгъваема Поставка за огъня, Печка за огъня, Стойка за огън на открито, градина, двор, Барбекю, лагерен Огън

Къмпинг и туризъм
117.76лв. 42.40лв.
В наличност
(0 Коментари)

Неръждаема Стомана Открит Къмпинг Огън Поставка За Огъня Сгъваема Кострище Печка Поставка За лагер огън Дограма Градина, Двор, БАРБЕКЮ Огън

Водещи елементи: 1. Удобна настройка: с Уникален дизайн осигурява бърз монтаж и демонтаж.Пригответе ястия, скара на открито и поболтайте край камината в най-кратки срокове с помощта на нашия лесен за използване кострища.

2. Стабилно и сигурно: Това е улично кострище с грил и има стабилна конструкция с 6 точки на опора в долната част, която предотвратява разрушаването му или деформират дори в неравни места.Тя също има здрав и безопасен за използване рамка от неръждаема стомана.

3. Лесен монтаж: без Никакви инструменти или винтове не се изисква.Благодарение на сгъваема конструкция на дърва може да се изгради улично кострище с грил за около 15 секунди.Просто преминете крака, поставете решетката за печене, и сте готови да се насладите на уютна огъня.Когато сте готови, просто го сгънете обратно и да сложите в чантата за пренасяне.Това е толкова просто.

4. Отлична огнева мощ: той е предназначен за работа с големи парчета дърва за огрев, което го прави идеален за сериозни готвачи, които обучават на клада.Насладете се на топлината на огъня, докато са подготвяли своите любими ястия с помощта на тенджери и кухненски принадлежности.Освен това, тя работи като печка на дърва, която осигурява достатъчна огнева мощ и топлина за всички ваши приключения на открито.

5. Подобрете своите впечатления от активна почивка: насладете се на топло през нощта на открито с нашите грил fire pit.Идеален за пътувания на плаж, планински туризъм, риболов и събирания в градината.Универсален и стилен, идеален за всеки любител на активна почивка.Подходящ за различни случаи, за да добавят топлина и атмосфера на вашите вечери.

Подобри впечатленията си от активна почивка с помощта на нашите печки на дърва огнища.Компактен дизайн за съхранение в комбинация с твърда рамка от неръждаема стомана ги правят идеални за разходки на дълги разстояния.Сгъване дровяную печка може да се използва за приготвяне на храна, тя ще се превърне в чудесно допълнение към вашия походным неща.Компактен, издръжлив и полезна - главата на природата с нашите кострищами.

Заглавие: Скара за лагерния огън в къмпинга.

Материал: Неръждаема стомана

Размер на продукта:

Разширено размер: около 42x37 см/16.54x14.57 см

Размер на опаковката: около 43x23.3x6 см / 16.93x9.17x2.36 инча

Тегло: 1700 г

Списък на пакетите:

Скара за огъня x 1

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на камерата цвета на продукта и цвета, показан на снимката, могат да се различават.

Поради ръчно измерване могат да бъдат отклонение в размер на изделия.

sku: w44190

За еднократна употреба No
Тип Газова печка
С устройство за запалване или без В комплект
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени