Ултразвукова свирка за кучета Кучешката свирка, останавливающий лай Контрол лай за дресура на кучета Възпиращ свирка регулируема за дресура кученца

Ултразвукова свирка за кучета Кучешката свирка, останавливающий лай Контрол лай за дресура на кучета Възпиращ свирка регулируема за дресура кученца

Къмпинг и туризъм
2.18лв. 1.96лв.
В наличност
(1 Коментари)

Регулируема стъпка, просто затягане или разхлабване на винтове, за да регулира честотата на свирка за вашето куче Трябва да се отбележи, че този съдийски сигнал се чува от човешкото ухо, което е важно за оценка на неговата ефективност.

Няколко съвета за използване на кучешка свирка:

Регулиране на височината на звука и подуйте свирка на кучето си.Дори и кучетата не могат да го чуят всички честоти.Моля, изчакайте, докато тя уснет, и внимателно подуйте свирка.Във вашия свистке има гайка и винт, които регулират честотата при завой.Продължавайте тестване, докато кучето не воспрянет дух.Тогава вие ще разберете, че са достигнали честота, която тя може да чуе.

Използвайте кучешката свирка в различна последователност за дресура на кучета.Например, една дълга свирка може да означава "ела тук", а като поредица от кратки отрывистых свистков може да означава "седни".Придържайте се към екипа на свистком последователно, и кучето винаги ще знаете какво можете, от него можеше да се очаква.

Поведение на кучето в съответствие с вашите инструкции трябва да бъдат обучени.Например, по време на хранене blow в свирката, преди тя да получи храна.Това ще ви отнеме само няколко пъти, и кучето бързо ще реагира.

Цвят: сребрист

Материал: неръждаема стомана

Дължина: 5,5 см

Пратката включва: 1 бр.

Забележка: Звук на свирката за кучета се състои от 2 части.

Част 1: ултразвук.Ухо на човек не може да чуе това, но кучето може да чува.

Част 2. Тези леки звуци могат да бъдат чути от човека, които помагат на собственика да публикува дълъг или кратък факир, за да ги дресура.

sku: w62198

Тип Джоб, Комплект инструменти
Произход Континентален Китай
Размер S

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед
  • Анонимен

    2023-08-09

    Обаче в интервала от настройките не могат да издават ультразвуков, които аз винаги чувам!!!

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени