Адаптери за маркучи за басейни Взаимозаменяеми маркуч Филтър помпа, маркуч за басейни Фитинги за маркучи на Филтъра на помпата за пясък и солена вода

Адаптери за маркучи за басейни Взаимозаменяеми маркуч Филтър помпа, маркуч за басейни Фитинги за маркучи на Филтъра на помпата за пясък и солена вода

Други спортове и развлечения
43.77лв. 23.64лв.
В наличност
(0 Коментари)

Адаптер за маркуч за басейни Взаимозаменяеми маркуч Филтър помпа, маркуч за басейни Фитинги за маркуч филтър помпа за пясък и солена вода ВИСОКО качество: Адаптер за маркуч за помпата за басейна е изработен от висококачествен материал, съединение трайно, му е лесно течове и лесно да боли.

Лесна инсталация: Интерфейс маркуч филтър на помпата е изработена с дръжка, така че да се гарантира издръжливост и дълъг период на употреба, не се изискват никакви други инструменти.

Висококачествен материал: Нашият маркуч за пясъчна помпа е изработена от гъвкав найлонов плик, пластмаса, защитено траен, издръжлив, лек, гъвкав и високо качество.

ЛЕСНА УПОТРЕБА: Адаптер за маркуч B е предназначен за свързване на стените на басейна с диаметър 1,25 инча до плунжерным клапанам или друг наземному оборудване за басейна.Малко край със скоба се закрепва към стената на басейна с диаметър 1,25 инча.Резбовани краища се свързват с 1,5-инчов маркуч, просто прикрутите им.

Практично: адаптер за източване на водата от басейна може ефективно да се подобри филтриране, да се подобри качеството на водата и да направи водата, постъпваща в басейна, по-прозрачни.

Номер на модел: Адаптер за маркуч

Применимая сцена: плуване, блатните видове спорт, друго

Тегло: 254 g

Цвят: бял

Материал: полиетилен

Размер: 149x3.8x3.8 см

Съдържание на опаковката:

1 * Течаща тръба

1 * Адаптер

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w4535

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени