Детски люлки, тъканни джобни люлка, Нови детски висящи столове от памук и коноп за помещения и на улицата, люлки за развлечение на бебета

Детски люлки, тъканни джобни люлка, Нови детски висящи столове от памук и коноп за помещения и на улицата, люлки за развлечение на бебета

Къмпинг и туризъм
165.91лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание:

1. Развивайте хватательные способности на детето.

2. Увеличете времето на взаимодействието на родителите и на децата.

3. Дишащ и мек.

Технически характеристики:

Име: детски люлки

Материал: памучно бельо

Тегло: около 1750 грама

Натоварване: 25 кг

Применимая сцена: оборудване за провеждане на развлекателни дейности

Опаковъчен лист:

4 x дървени дюбеля

2 x възглавници

1 x текстилен джоб

2 x въже с дължина 2 метра

Повече за продукта

1. 【Висока якост и дълготрайност】 Нашите детски люлки са изработени от много устойчив на опън futon платно, което е екологично чист и трайна.Детски люлки са идеални както за деца, така и за домашни любимци.

2. 【Дишане и хигиена】 Сверхпрочная плат на нашето детска количка-люлка осигурява по-добра хигиена и свежест.Достатъчно удобно, за да играе по цял ден.

3. 【Прекрасен подарък】 Ако търсите страхотен подарък за деца, тогава ще се насладите на нашите люлки.Този комплект за експерименти - най-добрият подарък за рожден ден, Коледа или Великден на вашето дете!

4. 【Лесна инсталация и сигурност】 Тези детски люлки са подходящи за деца на различна възраст.Нашето изделие с дървена перекладиной и въжета безопасно и да се регулира и по дължина.

5. 【Широкото използване на】 Детски люлки са подходящи за провеждане на летните партита, събития, тържества, карнавали, партита по повод рождения ден на летни подаръци, а също и за море, езеро и река.

sku: w64703

Тип Фенерче
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени