Складное Кофа С Въже Кофа Джобно Складное Кофа Походный Таз Сгъваем Леген За Миене На Съдове С Колела Уреди За Почистване

Складное Кофа С Въже Кофа Джобно Складное Кофа Походный Таз Сгъваем Леген За Миене На Съдове С Колела Уреди За Почистване

Стоки за дома
46.14лв. 23.06лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни моменти:

1. Гъвкав и издръжлив: Произведено от висококачествен силикон и полипропилен, това складное кофа за парцал издържа на висока температура и налягане, не трескаясь и не протекая.Също така може лесно сгъване и лежеше, осигурява гъвкавост и трайност.

2. Лесна мобилност, благодарение на движими шкивам в долната част можете да си миете швабру по всяко време и на всяко място.Не трябва да вдигам тежко кофа, просто передвигайте го по пода.Лесно се движат и спестява време.

3. Лесна за почистване на меки материали: Благодарение на конструкцията на долната дъска за миене на съдове можете да използвате това складное кофа за лесно почистване и изплакване парцал или облекло, което значително спестява вашите време и усилия.

4. Лекотата на транспортиране: складное кофа за парцал е сгъваем и лесно, което улеснява неговото переноску и съхранение.Просто натиснете бутона и сгънете до дебелина само 6 см, което ще ви спести място и ще намали натоварването.

5. Многофункционален помощник за почистване на: Миете ли подови настилки, миене на автомобили или отидете на екскурзия, това е складное кофа за парцал лесно се справя с различни задачи по почистване.Това е универсален препарат за почистване, което спестява място и време.

Описание:

Това е кофа за миене на подове, изработени от висококачествен силикон и полипропилен, което осигурява гъвкавост и трайност.Благодарение на простия дизайн вече не е необходимо да се вдигне тежки кофи.Идеален за лесно почистване моп и измиване на колата.Освен това, това спестява пространство в дома си.

Технически характеристики:

1. Име на продукта: Преносим складное кофа за парцал

2. Материал: полипропилен + силикон

3. Цвят: синьо-кафяво, бяло и сиво

4. Капацитет: около 12 л

5. Размер: (прибл.)

Външен диаметър: около 52 * 20 см / 20,47 * 7,87 инча

Вътрешен диаметър: около 45 * 22 см / 17,72 * 8,66 инча

6. След сгъване: височина 6 см / 2,36 инча

Съдържание на пакета:

Филипс складное кофа за парцал x 1

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение в измерването, поради ръчно измерване.

sku: w85520

Материал Пластмаса
Тип Ведерки
Вряща вода Не се прилага
Сгъваема и плъзгаща се Приложимо
Производство Кофа за парцал
Сгъва ДА
Тип на Стоки на склад
Произход Континентален Китай
Номер на модела Складное кофа за парцал
Стил На улицата
Характеристика Екологично чисти

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени