Декоративен коледен къща с led осветление, коледна украса, мини-малко жилище от смола, миниатюрни деревенское сграда за дома, подаръци за деца

Декоративен коледен къща с led осветление, коледна украса, мини-малко жилище от смола, миниатюрни деревенское сграда за дома, подаръци за деца

За дома и градината
66.04лв. 21.78лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни моменти:

1. Трайни и цветни снежна къща: Изработен от твърда смола, този коледен снежна къщичка може да се използва в продължение на дълго време, не выцветая.Той има компактен дизайн, който е подходящ за всяко помещение и придава празничност на вашия дом.

2. Дизайн осветление: Коледен снежна къща се отличава с мека светлина, която създава уютна и празнична атмосфера.Led светлини могат да преливат в различни цветове и шарки, което прави снежна къща чудесна декорация на вашия дом.

3. Създай свой собствен коледен пейзаж: С помощта на този коледен снежен къща вие ще можете да усетите коледа топлина и да даде своя дом празнична атмосфера и оцветяване.Този изложбен къща лесен монтаж и демонтаж

4. Атрактивен дизайн: Този коледен снежна къщичка ще се превърне в чудесна декорация на вашия дом, с подробно ориентирани и реалистичен дизайн на къщата, който създава празнична атмосфера.Той е изработен от висококачествени материали и има компактни размери, които са подходящи за всяко пространство.

5. Широко приложение: Този коледен снежна къща можете да поставите на вашия прозорец, в леглото, на масата в хола или дори на вашата коледна дървото, за да създадете празнична атмосфера.

Превърнете дома си в страната на чудесата с нашия коледен къща.Неговата трайна и устойчива на избледняване материал ви позволява да създадете перфектния коледен пейзаж година след година.Къщата може ярко да свети, което прави вашата витрина по-привлекателна.Това бижу, идеално за прозорци, просто трябва да има в празничния сезон.

Технически характеристики:

Име на продукта: Коледен снежна къща

Материал: смола

Размер: около 12 * 9 * 12 см/4.72*3.54*4.72 в

Списък на продуктите:

1 * Коледен снежна къща

Бележки:

Моля, нека грешка 0,5 см/0,20 инча поради ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

sku: w94001

Тип продажба на едро Да (> 50 бр.)
Функция 5 Красива декорация
Функция 3 Създава празнична атмосфера
Функция 2 Дизайн осветление
Произход Континентален Китай
Функция 1 Трайни и цветни снежна къща
Размер about 12x9x12cm
Функция 4 Реалистичен дизайн на дома
Тип комплект no
Електроника no
Материал смола
Номер на модела Коледа снежна къща

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени