Пречистване С Мек Покрив 50 мл Auto Инструмент За Премахване на Замъгляване С Мек Покрив, Спрей За Автоматично Премахване на Драскотини от Колата, Течен препарат За Продължително Дълбоко Почистване

Пречистване С Мек Покрив 50 мл Auto Инструмент За Премахване на Замъгляване С Мек Покрив, Спрей За Автоматично Премахване на Драскотини от Колата, Течен препарат За Продължително Дълбоко Почистване

Почистване и поддръжка на автомобили
17.41лв. 8.70лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание:

Брилянтен блясък и устойчивост на атмосферни влияния защитават цвят и тапицерия на мека плотове.Средство за почистване на мека плотове, осигурява защита от ултравиолетовите лъчи на слънцето.Средство за защита срещу замъгляване гарантира, че мека повърхност не се втвърдяват и не потрескается толкова лесно.По този начин, те могат да се ползват за много години, и дълго време той ще изглежда като нова.

Спецификация:

Име: Препарат за почистване на мека повърхност.

Размер: около 9*3.3*3.3 см|3.54*1.29*1.29 инча

Материал: вода, повърхностно-активно вещество, изсушаване

Обем: 50 мл

Опаковъчен лист:

Пречистване с мек покрив * 1

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. При ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. 【Защита от uv】 Средство за почистване на меките повърхности, запазва цвета и довършителни работи на меките повърхности, придава им блясък и дълго време предпазва от атмосферни влияния.Препарат за почистване на меките повърхности и осигурява защита от ултравиолетовите лъчи.

2. 【Освежава и почиства】 Оставя невероятно блестящо покритие, което няма да навреди на вашия автомобил.Не оставя грозни бели восъчни отпечатъци, и колата изглежда като нова.

3. 【Високи технологии за ремонт】 с помощта на високите технологии, автомобилното средство за защита срещу замъгляване помага бързо премахване на всякакви драскотини, капки за птици, каменна трохи, петна от вода и всякакъв вид замърсяване с боя.

4. 【Широко приложение】 Е средство за защита срещу замъгляване колата е идеална за вашите автоаксесоари, средство за премахване на драскотини от автомобилната боя помага за защита на вашите автомобили и да ги спаси блестящо.

5. 【Лесно да се съхранява】 Средство за защита от замъгляване за кола практично, малка, лесна, лесна за съхранение и не заема много място.

sku: w2222

Тегло на продукта 65g
Специални характеристики Средство за почистване на меки тъкани
Обем на продукта 50 мл
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени