Пяна за почистване на автомобили, течност за почистване на автомобили с висока пяна, Высококонцентрированная Течност за дълбоко почистване и възстановяване на Многофункционални аксесоари за автомивки

Пяна за почистване на автомобили, течност за почистване на автомобили с висока пяна, Высококонцентрированная Течност за дълбоко почистване и възстановяване на Многофункционални аксесоари за автомивки

Почистване и поддръжка на автомобили
26.03лв. 13.02лв.
В наличност
(0 Коментари)

Предимства:

1. Средство за премахване на прах: Нашият уникален шампоан за измиване на автомобили не само премахва мръсотията, разводи и мазнини.Той също така възстановява се губят блясък на вашия автомобил, което води до защитно фолио, така че да изглежда като чисто нова.

2. Висока пенообразоваемость: Дребни и не предизвиква дразнене, пяна нашия шампоан за автомивка дълбоко прониква във всеки ъгъл, лесно премахване на мръсотия благодарение на высококонцентрированной формула.

3. Широко приложение: Благодарение на широк спектър от приложения, този шампоан може да се използва в автомобили, мотоциклети и велосипеди.Само този флакон - всичко, което ви е необходимо, за да спестите време и усилия.

4. Надеждна формула: Не предизвиква дразнене формула гарантира липса на вторично замърсяване, поставяйки на преден вашето здраве и благополучие на околната среда чрез предотвратяване на вторично замърсяване.

5. Лесна за почистване: с нашия шампоан за измиване на автомобила измиване на вашия автомобил е по-лесно никъде.Просто изсипете го в кофа, разбърква се добре и сотрите мръсотия гъба или кърпа.

Описание:

Тази мощна формула ефективно премахва упорити петна, мазнини и прах, както и усъвършенстване на пяна не причинява дразнене.Благодарение на широкия спектър на приложение, тя е идеална за всеки автомобил.Освен това, той помага за защита на вашия автомобил и вашето здраве, без да се изисква никакво допълнително оборудване или технологии.

Материали:

1. Заглавие: Сапунена течност за измиване на автомобили.

2. Съдържание нето: 150 мл / 5,3 унции

3. Тегло: около 200 г / 7 мл

4. Размер: 11,7x4 см / 4,6x1,57 инча

5. Съотношението на употреба: 1: 100 мл вода

product l ist:

Шампоан за измиване на автомобила * 1

sku: w258974

Концентриран цвят ДА
Произход Континентален Китай
Капацитет 150 мл / 5,3 унции

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени