15 мл 30 м 50 мл 100 мл матиран безвоздушный вакуум помпа бутилка лосион серум емулсия основа копър тонер козметична опаковка за грижа за кожата

15 мл 30 м 50 мл 100 мл матиран безвоздушный вакуум помпа бутилка лосион серум емулсия основа копър тонер козметична опаковка за грижа за кожата

Средства за грижа за кожата
147.83лв.
В наличност
(0 Коментари)

15 мл 30 мл 50 мл 100 мл

Що се отнася до начина на доставка, е не само EMS, ние можем да изпратим EMS FEDEX, UPS, DHL или други начини на доставка

Ако имате специални въпроси, моля, свържете се с нас.

За ГОЛЯМА ПОРЪЧКА, ние също можем да изпрати на море или на влака, моля, свържете се С нас.

За нас

Всички стоки в нашия магазин са обикновени резервни стоки, ние можем да ги изпратите веднага след опаковане.ние имаме голям опит в износа на професионален екип за обслужване на вас, ние се фокусираме върху дългосрочни бизнес отношения с всички клиенти. ние вярваме, че нашата компания - вашият най-добър избор.

Условия на плащане

Ние предприемаме различни условия на плащане, можете да изберете в съответствие с www.eakwarium.eus при извършване на резервацията. ако не можете да намерите желания от вас начин на плащане, просто се свържете с нас.

Доставка

Ние изпращаме стоки EMS, TNT, DHL, FedEx, UPS, E-PACKET и т.н., на всички стоки могат да бъдат изпратени в целия свят.моля, свържете се с нас, ако начинът на доставка не подкрепя доставка до вашата страна.

Моля, оставете валиден адрес, ние не можем да се свържем с вас преди изпращане.ние ще ви изпратим продукта

в рамките на 1-2 дни след потвърждаване на плащането.

Конфигуриране на

Ние можем да изпълним печат за всички стоки, но при нас има заявка за минимално количество, ако имате нужда от отпечатване на етикет върху бутилката, моля, свържете се с нас.Ако се нуждаете от друга индивидуална заявка, моля, свържете се с нас.

Коментари

Нашата цел-вашето удовлетворение е, ние ще бъдем благодарни за вашите положителни отзиви, който ще служи като отправна точка за други клиенти и да ободрят нас.

Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас!ние ще ви отговорим възможно най-скоро, благодаря ви за подкрепата!

Стоки с високо качество

Дългосрочни бизнес отношения

Непрекъсната доставка

Можете да бъдете сигурни за закупуване!!

sku: w488280

Размер 15 мл 30 мл 50 мл 100 мл
Използването на козметична опаковка за грижа за кожата
Цвят Матиран
Произход Континентален Китай
Номер на модела AW-50-БЯЛ-4
Тип изделия Бутилки за еднократна употреба
Материал AS

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени