Тел от неръждаема стомана 69HC Дебелометрия ламарина Заваряване дебелометрия Инструмент за контрол размери с покритие от М тел за заваряване

Тел от неръждаема стомана 69HC Дебелометрия ламарина Заваряване дебелометрия Инструмент за контрол размери с покритие от М тел за заваряване

Измервателни и аналитични уреди
21.53лв. 10.77лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

ООТДТИ

Точни измервания В този комплект са включени 2 штангенциркуля стандарт на САЩ и дебелометрия, които осигуряват точно измерване на диаметъра и дебелината.

Здрав и лесен за използване, Този комплект е изработен от неръждаема стомана, тя е здрава и лесна работа.Ясна скала дава възможност за лесно отчитане на показанията, което я прави подходяща за различни области на промишлеността.

Подходящ за инженери и специалисти, предназначена за инженери, техници и специалисти, които се нуждаят от точни измервания, този комплект отговаря на изискванията за механично производство, техническо обслужване на автомобили и други области.

Универсален комплект за измерване на диаметъра на детайли, размера на конец или дебелината на материала се използва широко при производството, контрола на качеството, техническо обслужване и много други.Това е незаменим инструмент за професионалисти в различни области.

Повишаване точността и ефективността Благодарение на високата точност и надеждна конструкция на този стандартен набор от штангенциркулей и толщиномеров помага за подобряване на точността и ефективността на измервания, което го прави незаменим инструмент за професионалисти, които се нуждаят от точни измерения.

Технически характеристики:

Материал: неръждаема стомана

- Инчов скала: 0,3125"-0,007",

Скала SWG: 0-36

Комплектът включва:

Дебелината на ламарина 2 елемента

Забележка:

Моля се допуска отклонения до 1 мм от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

sku: w6271

Произход Континентален Китай
Удобства за самостоятелно приготвяне Дървообработване
Търговска марка Shanwen
Материал Неръждаема стомана

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени