Термостат, дигитален дисплей, топлоизолация, поставка за кафе, керамични топло, Основата за подгряващата чаши

Термостат, дигитален дисплей, топлоизолация, поставка за кафе, керамични топло, Основата за подгряващата чаши

За дома и градината
40.91лв. 21.68лв.
В наличност
(0 Коментари)

Термостат за чаши с цифров дисплей, топлоизолация утайка от влакчета, керамични топло, основата за подгряващата чаша Нагревател за чаши, изработени от ABS, не се притеснявайте за сигурността на пръскане на вода върху нагревателната плоча.Топло кафе водоустойчив, лесен за почистване и има гумени нескользящие крачета, устойчиви и не подлежащи на хлъзгане

В режим на изключване по разписание свободно натиснете бутона с часове, за да зададете времето, в интервала от 1-12 часа, а при необходимост, и приготвя топли напитки.По подразбиране нагревател за steins автоматично изключване след 8 часа след последното включване.Сигурност и спестяване на енергия.

Включете/изключете нагревателя кафе с помощта на един чувствителен на допир бутони, задайте температурата и да се насладите на гореща напитка.Нагревател за чаши и лесен за работа.

Просто включете захранващия кабел, включете ключа и да се постави на чашата.Сега тази топло за кафе на steins по-дълго ще запази вашите напитки, топли.

Чиния за подгряване на кафе не е от канали и е подходящ за повечето чаши (стъкло, неръждаема стомана, керамика и т.н.). Ние ви препоръчваме да използвате чаши за по-добро подгряване на различни напитки (кафе, чай, горещ шоколад, мляко и какао).Обхваща чаши с капак и помага да се запази топлината.

Тип щепсел: штепсельная вилица на ЕС, приложимо към Индонезия, Германия, Франция, Испания, Италия и така нататък

Напрежение: AC100-240V

Тип щепсел: штепсельная вилица САЩ, това се отнася за Канада, Индия, Мексико, Таиланду, Съединените Щати, Филиппинам, Тайван и така нататък.

Напрежение: AC110V

Цвят: зелен и черен

Материал: ABS

Съдържание на опаковката:

1 х топла вода чанта с вилица EU

/

1 х топла вода чанта с вилица US

sku: w113375

Материал Инфузорна кал
Форма Кръг
Стил Европа
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени