Декор на Коледните колокольчика, Скъпа окачване, висящи звънчета на Коледното дървото, подвесное украса с лък, коледни звънчета за украса.

Декор на Коледните колокольчика, Скъпа окачване, висящи звънчета на Коледното дървото, подвесное украса с лък, коледни звънчета за украса.

За дома и градината
22.04лв.
В наличност
(0 Коментари)

Водещи елементи:

1. Изключителна изработка: Тези свирки в основата са изработени от хартия и с сплав, които са трайни и трайни за дълго използване.Те имат деликатен и елегантен дизайн, който ще даде на дома си празничен вид.

2. Уникален дизайн под формата на banta: Превърнете дома си в коледна страна на чудесата с помощта на нашия атрактивен декор във формата на камбани.Ярки цветове и елегантна висулка във формата на banta ще придадат на вашия празници докосване на елегантност и чар.

3. Гъвкав избор на декор: Декорирайте вашето пространство универсален коледа интериор Bells, който може да подчертае чар на камини, стени, прозорци, врати и много други.Просто дръж го навсякъде с помощта на подвижни въже.

4. Подарете си едно незабравимо изживяване на празника: Повдигнете настроението на празника с помощта на нашия универсален коледен декор bells.Нашият продукт е идеален за декорация на дома, на колата, на ресторант или бар, той носи една празнична нотка на всеки празник.

5. Топло подарък: Напълнете въздух, топлина и любов с помощта на коледен декор Bells.Изискан подарък за приятели, роднини и близки, която предава благословиите си и намеренията си.Те ще почувстват вашата загриженост и любов.

Описание:

Добавете празничното настроение в своя дом с помощта на нашите силни бижута във формата на коледни камбанки.Ярки цветове, лесно се закача навсякъде.Подходящ за различни поводи и е идеално място за цялото семейство.Направете вашите празници по-забавно с нашите страхотни коледни звънчета!

Спецификация:

1. Име на продукта: Коледна камбанка

2. Размер на продукта: 15 см/5,91 инча

3. Тегло на продукта: 80 грама

4. Цвят: червен, каки, зелени

Опаковъчен Лист:

Коледна камбанка x 1

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение от ръчно измерване.

sku: w116849

Номер на модела Коледна камбанка
Произход Континентален Китай
Електроника no

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени