Автоматични градински разбрызгиватель Висококачествен Ротационен Цвете разбрызгиватель Здрав Градински разбрызгиватель Регулируема Perfekt-разбрызгиватель за задния двор

Автоматични градински разбрызгиватель Висококачествен Ротационен Цвете разбрызгиватель Здрав Градински разбрызгиватель Регулируема Perfekt-разбрызгиватель за задния двор

За дома и градината
66.04лв. 33.02лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни моменти:

1. Гъвкав поливане: Настройте напояване на вашата градина с помощта на регулируеми обороти, които воланът може и няколко кутия нашия градински дождевателя.Лесно да изберете перфектния асортимент, за да запазите растенията здрави и щастливи.

2. Трайно и надеждно основата: Основата на нашия градински разбрызгивателя от ABS-пластмаса трайно и надеждно.Благодарение на отлична устойчивост си разбрызгиватель остава на място, осигуряване на постоянен и цялостен поливане на тревата или градина.

3. Здрав и безотказен: Висококачествена метална долната тръба и покрити рояльным лак на повърхността на градински разбрызгивателя осигуряват надеждна работа, която не ще се разклати.Благодарение на устойчив на корозия дизайн и увеличенному на срока на услугата, това е надежден избор за всички климатични условия.

4. Непрекъсната поддръжка: Този градински пръскачки прост дизайн осигурява лесна за демонтаж и основно почистване.Предотвращайте запушване и други неудобства, благодарение на постепенното използване и редовно поддържане.Насладете се на безпроблемно градинарство с помощта на тази удобна функция.

5. Широко приложение: Нашият градински пръскачки осигурява гъвкави режими на напояване на градината, земеделски земи, на двора, на тревата или на обработваема земя.Нека вашите растения да растат става по-сложен и дава по-добри добиви с помощта на този инструмент.

Описание:

Този разбрызгиватель за поливане на градината е идеален за земеделските земи или на всяко друго градина.Той не се плъзга и не ръждясва, осигуряване на дълъг живот.Регулирайте го в съответствие с вашите нужди, както и лесно за почистване и обслуживайте.Осигурете на вашите растения необходимото овлажняване.

Спецификация:

1.Name: автоматично завъртане разпръсквач с 20 дупки

2. Приложение: за поливането на градината дождевальным апарат

3. Материал: ABS, желязо

4. Цвят: оранжев

5. Интерфейс: Свържете залъгалка до 6-точечному вътрешния проводному интерфейс

6. Размер: (приблизително) 38,2 * 16 * 7 см/15.04*6.3*2.76 инча

Опаковъчен лист:

1бр * автоматично градински разбрызгиватель

sku: w115153

Произход Континентален Китай
Номер на модела Градински пръскачки
Тип разбрызгивателя ТРЪН
Тип Пръскачки

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени