Комплект кухненски ножове Нож за рязане на месо Нож на главния готвач от неръждаема стомана за плодове, зеленчуци, хляб, Нож Сантоку, Комплект кухненски ножове с дамасским модел

Комплект кухненски ножове Нож за рязане на месо Нож на главния готвач от неръждаема стомана за плодове, зеленчуци, хляб, Нож Сантоку, Комплект кухненски ножове с дамасским модел

За дома и градината
262.41лв. 133.82лв.
В наличност
(2 Коментари)

Описание на продукта:

✅ Размер: Както е показано на фигурата по-долу.

✅В комплект кухненски ножове включва: 8-инчов поварской нож, с 8-инчов хляб, нож, 7-инчов нож сантоку, 7-инчов нож накири, 7-инчов разделочный нож, с 5-инчов нож сантоку, 6-инчов разделочный нож и 3,5-инчов нож за почистване на зеленчуци.

3,5-инчов нож за почистване на зеленчуци: Този нож за почистване на зеленчуци с малък размер, с ок дебелина е идеален за рязане на зеленчуци и плодове.

6-инчов обвалочный нож: Този многофункционален обвалочный нож може да се използва за обезкостяване бараньей краката, изрязване на гърдите, клон на ребра от свински свинско филе или дори за облекчаване на кожата с цяло пиле!

7-инчов нож за накири: Този е 7-инчов с кухненски нож за накири е подходящ за извършване на всички видове ежедневните домакински задачи, като например рязане на месо, зеленчуци, плодове и хляб на кубчета.Този гъвкав нож за рязане на филе - добър избор за кухня, барбекю, къмпинг.

7-инчов нож Сантоку: Този професионален нож сантоку осигурява отличен контрол при нарезке зеленчуци, птици, печено и т.н., Подходящ е както за домашна, така и за ресторанта кухня.

8-инчов поварской нож: Този универсален поварской нож 8 инча е идеален за нарязване на филийки и шинковки.Извършване на ежедневната работа в кухнята с лекота.

8-инчов нож за хляб: Този нож за хляб с лекота да се справи с вашите ежедневни задачи в нарезке всички видове хляб, а така също и специално разработен за безупречно нарязване на твърди отвън и меки отвътре продукти, като твърди корички хляб, докато изненадващо остър и зазубренное острието плячкосване топли хляба, не раздавливая им.

За този Въпрос:

✅ УНИВЕРСАЛЕН НОЖ: Набор от ножове готвач е изработен от високо ковано желязо, неръждаема стомана, което има твърдост по Роквеллу 54 +, благодарение на което всеки нож има изключителна антикорозионна способност, устойчив на корозия, дълготраен острие и превъзходна износоустойчивост.

✅ На ръба на острието: Острието на ножа внимателно ръчно заточено под ъгъл от 13-15 ° от всяка страна, който осигурява перфектен баланс между ультратонкими на филийки и максимална еластичност за плавно фрези.Дори ако ще го използвате за дълго време, вие няма да усетите умора и дискомфорт.

✅ Ергономична дръжка: Дръжка всеки нож е изработен от розово дърво, притежава висока устойчивост на корозия, осигурява добър баланс и контрол, поддържане на максимална точност на рязане.

✅ Технология за ръчно коване: Нож затачивается ръчно от работници с дългогодишен опит в работата с използването на естествени ножове, добити шлифовальными машини.В сравнение с нож, изготовленным по механичен начин, срокът на служба на този нож повече.

✅ Предпазни мерки при грижите за ножевым инструмент: След употреба на ножа, моля, почистете го почистването кърпа и се държи сухо.Ако не използвате нож за по-дълго време, моля, нанесете върху острието слой на растителните масла.

✅ Характеристика: Защита на здравето и околната среда, безопасна и гигиеничный, устойчива на износване и коррозионностойкий, лесен за почистване и не се деформират.

sku: w118887

Тип Ножове
универсален Ножът на главния готвач, Семките, Секира, филе, отслаивающаяся, универсални ножове, хляб
Произход Континентален Китай
Дължина дръжки 13 см
Ъгъл на наклон на острието >60°
Остър нож ДА
индивидуален Подкрепа за търговия на едро, Търговия на дребно, директен доставка, индивидуален, Подстригва, Oem
Материал Неръждаема стомана
Дължина на острието 20,5 см
Дизайн дръжки Удобна дървена дръжка
Характеристиките На Ножа качеството на изработка, сверхострый
Номер на модела комплект кухненски ножове 08
Търговска марка Поставяне
Извинение Кухня, Хотел, ресторант, Начало, На улицата, Подарък
Характеристика Екологично чисти
Тип на ножа Ножът на главния готвач
Материал на острието Неръждаема стомана, Лазерна дамасская стомана

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед
  • Анонимен

    2023-12-26

    Закупуването доволен.

  • Анонимен

    2024-01-05

    ДОБРИ!!

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени