Бутилка За Почистване На Тоалетна Бачка Автоматично Тоалетка Резервоара Дезодорирующее Средство За Премахване На Котлен Камък 8,8 Течни Унции Устойчива Кутия За Премахване На Миризмата В Тоалетната

Бутилка За Почистване На Тоалетна Бачка Автоматично Тоалетка Резервоара Дезодорирующее Средство За Премахване На Котлен Камък 8,8 Течни Унции Устойчива Кутия За Премахване На Миризмата В Тоалетната

Стоки за дома
46.23лв. 23.12лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни моменти:

1. Специален дизайн: преобразите своя опит почистване на тоалетна с помощта на нашия гел за почистване на тоалетни чинии.Ефективно почиства вътрешна повърхност, без да оставя следи, не е необходимо във вторично пречистване.Кажете сбогом с устойчиви на петна.Концентриран гелевый състав равномерно се разтваря във вода.

2. Безобидно решение: Защита на своето семейство с помощта на нашите инструменти за почистване на тоалетни чинии, направени от висококачествени материали и не съдържат вредни вещества.Уникалната му формула включва натурални и органични киселини от растителен произход, повърхностно-активни вещества, пигменти и много други, което го прави безопасен и безвреден за околната среда.

3. Ненадминат почистване: Придайте на вашето унитазу изцяло нов външен вид и поддържайте я чиста и без особени усилия в рамките на 120 дни с помощта на нашите инструменти за почистване на банята.Той е специално разработен за премахване на прах и жълти петна при възстановяването на първоначалния блясък.Кажете сбогом с ежедневно почистване и се насладете на безупречно чиста тоалетна със свеж аромат.

4. Отстраняване на неприятни миризми: Това е автоматичен инструмент за почистване на тоалетна чиния не само премахва неприятни миризми от тоалетната чиния, но и създава траен аромат, който се запазва в продължение на няколко часа.Той съдържа аромати, които придават на банята приятен аромат и я прави по-удобна.

5. Ефективно почистване: поддържане чистотата на тоалетната чиния без никакви усилия.Не се изискват никакви сложни действия или инструменти.Просто освобождаване на вода в нормален режим, добавете нашите почистващи средства за казанчета, окачване на тоалетни в резервоар за вода и изчакайте 15 минути.Кажете сбогом на прибирането на реколтата е трудоемко и насладете се на безпроблемно почистване.

Описание

Благодарение на това высококачественному автоматично очистителю си тоалетна чиния и ще изглежда съвсем нова.Уникални функции за премахване на неприятните миризми и правят почистването е лесно, не изисква сложни действия или инструменти.Кажете сбогом на мръсни унитазами и се насладете на пресни усещане в банята.

Размер: (приблизително)6.5*6.5*12.5 см/2.56*2.56*4.92 инча

1 флакон * Гел за почистване на тоалетната чиния

Полезни съвети:

1. По причини, като например цветната температура на монитора, камера, околната светлина и умения за заснемане на снимки на някои храни може да има малки различия в цвета.Цветът зависи от самия продукт!

2. Моля, оставяйте малки разлики в размера се дължи на различни ръчни измервания.

sku: w1293

Позиция Форма Течност
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени