Титуляр четка за зъби Сладко Bear Стенен Държач на четка за зъби, Чаша За Съхранение на Четка за Зъби на Аксесоари за баня

Титуляр четка за зъби Сладко Bear Стенен Държач на четка за зъби, Чаша За Съхранение на Четка за Зъби на Аксесоари за баня

Стоки за дома
7.53лв. 5.28лв.
В наличност
(0 Коментари)

Нашата практическа стенни поставка за четка за зъби е лесен за инсталиране и осигурява чисти и спретнати съхранение.Тази поставка е предназначена не само за четка за зъби, в нея могат да се поставят и други малки инструменти за баня.

Спецификация:

Име: Чаша за съхранение на мечка

Материал: ABS + бесследный лепило

Цвят: сив, кафяв

Размер на продукта: (прибл.)17*9.5*9.5 см/6.69*3.74*3.74 инча

Тегло: около 95 гр

Предпазни мерки:

При инсталиране избягвайте фуги, неравни, порести, смятых или повредени материали на повърхността.

Препоръчително е да изчакате 24 часа след приключване на инсталацията, преди да публикувате теми.

Списък на опаковката:

Държач за четка за зъби стенен монтаж * 1

Повече за продукта

1. Висококачествен материал: Избирайки нашия държач за четка за зъби от най-високо качество, толстой материал ABS, без мирис, вие получавате здрав, издръжлив и еко-приятелски решение.Лесно се инсталира без пробиване или винтове за дърво с помощта на трайно лепило за стабилна фиксация.

2. Спестяване на време: Задайте нашия държач за четка за зъби на стената, за да се осигури лесен достъп до решение, което спестява време и усилия.Чисти и спретнати съхранение гарантира, че ще можете без проблеми да вземе четка и да го инсталирате в удобно за вас време.Насладете се на плотове без елементарно днес.

3. Удобен органайзер: да Закачите нашия държач за четка за зъби на стената с помощта на залепи самозалепваща се основа, пробиване или винтове не се изисква.Обмислен дизайн кухина в долната част позволява лесно да се отцеди водата и почистване, поддържане на четки за зъби организирани и защитени.

4. Комплексно използване: Смили се за банята от елементарно с помощта на нашата стенни стойки за богати притежатели на четка за зъби.Той е идеален не само за четка за зъби, но и за съхранение на кисточек за грим, гребени, прочистването на средства за лице и много други.

5. Идеален подарък: Идеален подарък за приятелите и семейството си.Този стенен държач за четка за зъби - практичен и по-удобен начин за съхранение на четка за зъби и поддържане на чистотата в банята.

sku: w1456

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени