Туризъм печка за катерене Лека Ветрозащитная мини-туба за катерене Котлон 3000 W за приготвяне на храна на открито Мини-canister на открито

Туризъм печка за катерене Лека Ветрозащитная мини-туба за катерене Котлон 3000 W за приготвяне на храна на открито Мини-canister на открито

Къмпинг и туризъм
13.16лв. 6.57лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание :

Тази преносима туризъм котлон за туризъм побира тигани, чайници или тигани с диаметър до 8 см и е идеален за приготвяне на храна 1-3 души.Се препоръчва да се вземат този портативен готварска печка със себе си, когато планирате пешеходен туризъм, къмпинг или риболов.Насладете се на топло и вкусна храна с помощта на прости операции.

Начин на използване :

1. Задайте кутия с източник на енергия

2. Внимателно завийте наляво

3. Натиснете бутона за запалване

Технически характеристики :

Заглавие: Преносима печка туризъм

Материал: неръждаема стомана 304

Розжиг: пьезоподжиг

Мощност: 3000 W

Размер: 8 см между две ъгли, височина 8,2 см, диаметър на кръглата част: 3,2 см

Размер на кутия за съхранение: 5.5*4*8.3 СМ / 2.17*1.57*3.27 ИНЧА

Тегло: 114 грама

Характеристики :

1. 【Ultralight и преносим】

2. 【Отлична съвместимост】

3. 【Пестене на енергия】

4. 【Се препоръчва за къмпинг и туризъм】: Ако планирате пешеходен туризъм, къмпинг или риболов, силно се препоръчва да използвате този портативен готварска печка за разходки.В нея можете да поставите тигани, чайници или тигани с диаметър до 8 инча и е идеална за приготвяне на храна 1-3 души.Вие можете да се насладите на топла и вкусна храна с помощта на прости операции.

Списък на изписване :

Преносима туризъм печка * 1

Повече за продукта

1. Сверхлегкая туризъм котлон: Изработена от ултра-леки алуминиеви сплави и неръждаема стомана, тази туристическа печка тежи само 114 грама, и в сгънат вид може да се поставят в малка кутия за съхранение.Тя сверхлегкая и преносима.Нейната лесно да вземете със себе си на къмпинг, на пешеходно пътуване или туризъм с приятели.Препоръчва се в качеството на много портативни мини-покет гранатомет.

2. Прекрасна горелка за готвене на открито: Тази мини-готварска печка - прекрасна горелка за готвене на открито.Той е снабден с вграден воспламенителем и регулируеми, осигурява точен контрол на огнева мощ.С мощност 3000 W изисква се само на 3,5 минути, за да заври един литър вода.Той е устойчив на висока температура, тегло, ржавлению, ветроустойчив, подходящ за всяко време на годината.Препоръчва се за разходки.

3. Подходящ за: Тази фурна за оцеляване е отлично съвместим.В единия му край има резба конектор, който може да бъде съвместима с всяка канистрой за къмпинг с дърворезба 7/16. Препоръчително.

4. Энергосберегающая туризъм фурна: Тази туристическа печка за пешеходен туризъм работи много ефективно.При въртене на банките източник на захранване напълно изгаря при по-висока температура, а ЕФЕКТИВНОСТТА е повишена с 35%.Полезна конструкция за икономия на енергия.

5. Препоръчва се за пешеходен туризъм: Ако планирате туризъм, къмпинг или риболов, силно се препоръчва да използвате тази готварска печка за пешеходен туризъм.В нея можете да поставите тигани, чайници или тигани с диаметър до 8 инча и е идеална за приготвяне на храна 1-3 души.С помощта на прости операции можете да се насладите на топли и вкусни ястия.

sku: w16126

За еднократна употреба No
Тип Газова печка
С устройство за запалване или без В комплекта не е включен
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени