Тежкотоварни Разтегателен Ключодържател Издръжлив Корпус Карабина Ключодържатели Открит Разтегателен Притежателя Икона На Стоманен Кабел Ключодържател Кука

Тежкотоварни Разтегателен Ключодържател Издръжлив Корпус Карабина Ключодържатели Открит Разтегателен Притежателя Икона На Стоманен Кабел Ключодържател Кука

Къмпинг и туризъм
14.57лв. 7.58лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

OOTDTY

Стабилна конструкция за тежки условия на работа: здрав корпус от ABS-пластмаса осигурява стабилна подкрепа и защита, а благодарение на трайно защитному корицата, който е устойчив на корозия и корозията удължава срока на експлоатация.

Мощен теглителна сила: Стоманен кабел нашето ултра силна кабел за ликвидация на иконите по-дълъг и по-твърда, отколкото въже на конвенционални модели, дължина до 23,6 инча и могат да издържат натоварване до 7 кг.

Лесна употреба: Разтегателен ключодържател удобен за инсталиране и отстегивать с помощта на ключалката, той ви позволява да се наслаждавате на ключове и идентичности личност, без да махате ключодържател, предотвратяване на загуба на предмета..

Уникален дизайн: Всяка макара за бейджей снабдена с ключалка, така че е много лесно да се затегне.Благодарение на трайно крючку отгоре, може да бъде сигурно фиксиране в джоба си, контур за колан или раница.Лесно се носи с себе си.

Широко приложение: Разтегателен ключодържател може да се използва широко в офиса, у дома и на открито, например, на риболова и на окръжните, добре се съчетава с идентичности личност, пропускными карти, фенерчета, ключове и т.н.

Технически характеристики:

Материал: пластмаса + стоманен кабел

Цвят: черен / бял

Тегло на опаковката: около 40 грама

Размер: около 125 мм / 4,92 инча

Дължина выдвижного стомана кабел: около 60 см/23,62 инча

Комплектът включва:

Прибиращ ключодържател, 1 бр.

Забележка:

Допуска се толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодарим ви!

sku: w19377

Търговска марка Колелото на ROSWHEEL
Произход Континентален Китай
Тип Джоб, Комплект инструменти

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени