Преносима туризъм Дек печка 2800 W Висококачествена Газова печка Градинска Дек Печка Преносима Туристическа Газова Горелка Бутановая печка

Преносима туризъм Дек печка 2800 W Висококачествена Газова печка Градинска Дек Печка Преносима Туристическа Газова Горелка Бутановая печка

Къмпинг и туризъм
138.33лв. 70.54лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

* Мощна печка с мощност 2800 W: Тази туристическа дек печка е с висока изходна мощност 2800 W, която осигурява бързо и ефективно готвене.Тя е идеална за приготвяне на храна на открито, туризъм, къмпинг, риболов и много други.

* Сигурност и надеждност: Тази печка, снабдена с система за измерване на налягане, осигурява безопасно използване.Магнитен клапан автоматично изключва подаването на газ при откриване на необичайни температури или налягане.

* Удобна и регулируема: той също е снабден с регулируем регулаторен клапан за лесно регулиране на разхода на газ, като осигурява точен контрол на температурата на готвене.

* Здрава и портативна: Тази плоча, изработена от висококачествена неръждаема стомана, алуминий и мед, трайни.Тя има зазубренными скоби за надеждно задържане на съдове и противоскользящими крака за стабилност.Освен това, е приложен към него чанта за носене за лесно съхранение и транспортиране.

* Гъвкавост и ефективност, Благодарение на консумацията на газ в 190 с. л. тази печка икономичен и осигурява по-дълго време за готвене.Тя е съвместима с прибори и съдове с диаметър от 10 до 21 мм, което я прави подходяща за различни видове тенджери и тигани.

Технически характеристики:

* Име на продукта: Туризъм дек печка

* Материал: неръждаема стомана + алуминий + мед

* Размер:21.5*20*13.3 см

* Цвят: зелен / бял / жълт

* Тегло: 1,22 кг

* Мощност: 2800 W

* Подходящ диаметър на чинии: 10-21 мм

Съдържание на опаковката:

1 * Бутановая газова печка

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

sku: w38466

Тип Газова печка
Размер 21.5x20x13.3cm
Описание Портативна мини готварска печка
За еднократна употреба No
С устройство за запалване или без В комплекта не е включен
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени