Туризъм печка на дърва, Преносима дърво Туризъм печка Сгъваема туристическа плоча от неръждаема стомана Компактна печка за

Туризъм печка на дърва, Преносима дърво Туризъм печка Сгъваема туристическа плоча от неръждаема стомана Компактна печка за

Къмпинг и туризъм
18.71лв. 13.09лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание:

Тази туризъм печка на дърва, изработени от неръждаема стомана, която е достатъчно да е здрав, за да издържат на повечето кухненски принадлежности, и ще служат изключително дълъг живот.Портативен дровяную фурната може лесно да се сгъва до компактни размери и опаковка в чантата-тоут за по-лесно съхранение.Сверхлегкая конструкция свежда до минимум натоварването на раница, което го прави много полезен инструмент на открито.

Спецификация:

Наименование: Преносима печка на дърва

Материал: неръждаема стомана

Тегло: около 600 грама

Размер на продукта: около 18*15.5*15.5 cm \7.1*6.1*6.1 Инча

Опаковъчен лист:

1 * Преносима печка на дърва

1 * Чанта за съхранение

Забележка:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. При ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. 【Дълголетие и защита от корозия】 Здрава конструкция от неръждаема стомана дава възможност на нашия лагер дърва да издържат на високи температури и злоупотребите в продължение на дълъг период от време, не ръждясва, не выцветать и не се деформират.

2. 【Преносим и складываемый】 Преносима печка на дърва, лесно се сгъва и се побира в чанта за лесно съхранение.Това е чудесен инструмент за работа на открито чрез изключително лека конструкция, която намалява тежестта на раницата.

3. 【Безплатно и удобно】 Използвайте клони, листа, клони, дървесината като гориво за приготвяне на храна в семейството, повече не си губете пари за газови бутилки, не маркирайте въглероден диоксид.трябва само да се намери безплатно гориво, за да го горят и да се насладите на вкусна топла храна на природата.

4. 【Лекотата на монтажа】 Туризъм печка на дърва, се състои от 4 на стените и могат да бъдат събрани само за няколко секунди, без използване на инструменти.Можете да я поставите в чанта с дрешки, на задната седалка на колата и на много други места!В нито един момент вие ще имате напълно функциониращ туризъм печка.

5. 【Универсално използване】 Сгъваема туристическа печка - това е нещо, което се нуждаете за активна почивка, тя ви позволява да приготвяте на скара, където и да сте са си устроили лагера си.Те са идеални за къмпинг, разходки, преходи, пикници, барбекю, оцеляване на открито и приключения.

sku: w45014

Произход Континентален Китай
Горивата Дърва за огрев
За еднократна употреба No
Условия за ползване Обикновен режим на външен
Тип Друга печка
С устройство за запалване или без В комплект
Материал Неръждаема стомана

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени