4шт утяжелителей за вода под навес, 10 л утяжелителей за вода за палатки, утяжелители за тежки условия на работа, аксесоари за леггинсов за палатки (син)

4шт утяжелителей за вода под навес, 10 л утяжелителей за вода за палатки, утяжелители за тежки условия на работа, аксесоари за леггинсов за палатки (син)

Къмпинг и туризъм
121.64лв. 65.68лв.
В наличност
(0 Коментари)

утяжелитель може лесно да се използва за изработката на палатки, навеси, маршируване палатки, павилиони и т.н. Това може лесно и удобно да се увеличи устойчивостта на конструкцията и да го предотврати, шокиращ и преобръщане във ветровито време. универсален постоянен и незабавен навес, прибиращ навес, навес и търговска, плажен навес, малък навес и дори на павилион, тента за къмпинг, чадър за двор. просто напълнете ги с вода, вратовръзка на стойкам надвес, и те неусетно се намалят вашия навес, независимо от това, кой вятър духа. Утяжелители с навес, оборудвани с удобни широка дръжка и чучур обратен клапан за понижаване на налягането на водата под капак за херметична система Цвят: син Материал: Ламиниран лист PVC Размер: около 20 х 30 см Съдържание на опаковката: 4 x торби с пясък Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w6516

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени