Изкуствени растения, лозя, Имитация на Лозя, Монтиране на Украса за зелени растения В помещението, Изкуствено растение от ратан

Изкуствени растения, лозя, Имитация на Лозя, Монтиране на Украса за зелени растения В помещението, Изкуствено растение от ратан

За дома и градината
21.23лв. 13.79лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание

Елемент на отчета

• Реалистично изглеждащи изкуствени растения: Тези изкуствени растения са проектирани така, че да изглеждат като истински, добавяйки нотка на природата на всяко помещение, без излишни неприятности грижа.

• Лесно назначени и да се постави на общественото внимание, Благодарение на настенному дизайн на тези растения е лесно да се постави на общественото внимание, и да ги закача навсякъде, което ги прави универсален вариант за декорация.

• Трайност: Изработени от висококачествена пластмаса, тези растения са здрави и да издържат на износването, като се гарантира, че те ще бъдат прекрасно допълнение към вашия дом в продължение на много години.

• Идеален за вътрешни помещения: Тези изкуствени растения са идеални за подови сифони, добавяйки нотка на природата във вашия дом, без да се налага в зеленина или открито пространство.

Параметри на продукта

Заглавие: Имитация на тигрова стена за катерене

Материал: коприна

Цвят: зелен

Размер: 90 см

Количество: 1бр

Описание:

* Поради разликата между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта. * Сравнете подробни размери с вашите, моля, се допуска отклонение 0,5-2 см от ръчно измерване.

sku: w86415

Стил растения VINE
CN Zhejiang
Произход Континентален Китай
Количество бр. 1 бр.
Настаняване Подвешивание
Материал Пластмаса

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени