Коледна топка с орнаменти във формата на ангел, окачен знак, висулка за украса на паметника

Коледна топка с орнаменти във формата на ангел, окачен знак, висулка за украса на паметника "При мен има един ангел на небето", начало декор

За дома и градината
5.87лв. 3.82лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни моменти:

1. 【Здрав материал】 Украса Angel in Heaven са изработени от висококачествени материали.Те са изключително трайни и ще станат завършващ щрих към бижутата за вашето коледно парти, всеки детайл които внимателно изготвен.

2. 【С бяла лента】Декоративна висулка Angel Memorial идва с бяла панделка, и тя може да бъде лесно се закача на всеки предмет, като коледно дърво, легло и т.н., Там са вашите роднини.

3. 【Уникални емоции】 Място дълги периоди на почивка.Дайте им лодка, подобна уникална, тъй като животът, който те живеят.Тези малки коледни топки за света на човека - е не само сейфове за спомен, те отразяват същността на нашите близки.

4. 【Обхват】 Семеен спомен топка може да се използва на много места, като коледно дърво, легло, стълбище, камина, къщата, коридор, стълбище, санитарен възел, антре и т.н., Можете да ги използвате за украса на мястото, което искате.

5. 【Един незабравим подарък】 Незабравим коледна украса - това е грижовен подарък за вашите приятели или семейство, които плачат за загубата на близките си, за да изрази съболезнованията си и паметта.

Описание:

Паметни украса Angel in Heaven са изработени от висококачествени материали.Те ще станат завършващ щрих към бижутата за вашето коледно парти и изглеждат изящно благодарение на внимателно изработено всеки детайл.Можете да ги използвате в продължение на дълго време, те са трайни.Използвайте тези мъниста за направата на всеки един от нашите мемориални украшения в чест на загубата на любим човек.

Спецификация:

Заглавие: Мемориальное украса "на Ангел в небето"

Материал: перо + ABS

Размер на около: диаметър 8 см / 3,14 инча

Опаковъчен лист:

1 x Коледен спомен топка от пера

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. При ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

sku: w96628

Тип комплект no
Произход Континентален Китай
Тип продажба на едро no
Електроника no
Номер на модела Паметник Украшение "в Небето Ангел"

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени