Лъжица Чанта За Съхранение На Съдове Преносима Чанта За Пренасяне На Съдове Сладък Cartoony За Многократна Употреба Калъф За Прибори За Хранене С Голям Капацитет Плюшени Бонбони

Лъжица Чанта За Съхранение На Съдове Преносима Чанта За Пренасяне На Съдове Сладък Cartoony За Многократна Употреба Калъф За Прибори За Хранене С Голям Капацитет Плюшени Бонбони

За дома и градината
2.59лв. 0.90лв.
В наличност
(0 Коментари)

Дръжте вашите прибори за хранене в ред с помощта на нашата моющейся чанти за съхранение на съдове лъжица!Размер на около 15 * 8 см, тя може да се използва като коледен ваучър за подарък пакет.Страхотна идея за подарък за всеки любител на placemat.

Спецификация:

Име: Чанта за прибори за хранене

Материал: лен + плюш

Размер: (приблизително) 15 * 8 см / 5,91 * 3,15 инча

Тегло: около 8 грама

Особености: Може да се използва като комплекти прибори, опаковки за шоколадови бонбони, подаръчни пакети

Напомням: ножове и вилици в комплекта не са включени, само чанта за съхранение.

Опаковъчен лист:

1 * Чанта за прибори за хранене

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. При ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Повече за продукта

1. Здрав и многократна употреба: чанта за прибори за хранене.Изработена от плюшено лен, тази чанта за прибори за хранене не е толкова лесно се повреждат и да избледняват, тя може да се перат и да се използват повторно в няколко случая.

2. Голям капацитет: При размер на повече от 15 * 8 см, тази чанта за прибори за хранене побира голямо количество прибори за хранене и лъжици с различни размери.Пазете всичките си кухненски прибори в организиран и достъпно място, без да се притеснявате за липса на място.

3. Многофункционален и гъвкав: Този сладък комплект вилици с мультяшными кошачьими крака и може да се използва като пакет за коледни подаръци, пакетче бонбони за декорация на масата или празнична украса за вашата коледна елха.

4. Аксесоар за масата за хранене: да се Съхранява на прибори за хранене в идеалния ред, с помощта на тази чанта за прибори за хранене.Поставям го на масата, за да му се даде допълнителен чар.Неговата функция тънко предава аромата на любимите си ястия, подобряване на апетита и вкус от вечеря.лесен за почистване.Насладете се на ястия с вкус благодарение на този уникален масата must-have.

5. Подаръци-изненади: Тази чанта за прибори за хранене - най-добрият подарък за вашите приятели на гостите един към друг, тъй като тя дава възможност за лесно и елегантно да се носят своята купа.Това също е чудесен избор за вашето семейство и деца, които ще могат да се насладят на хранене със своите прибори за хранене. Освен това, този пакет за прибори за хранене ще се превърне в перфектният коледен подарък, тъй като той е празничен дизайн и подарък маркер.

sku: w91772

Електроника no
Произход Континентален Китай
Номер на модела Коледните чанти за прибори за хранене под формата на котешки лапи
Тип комплект no
Опаковка Луксозни кутии не
Тип продажба на едро no

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени