16шт Кутии за коледни предложения, коледни опаковки за шоколадови бонбони, коледни торбички от крафт хартия, торби за съхранение на шоколад, торбички за опаковане на подаръци, парти

16шт Кутии за коледни предложения, коледни опаковки за шоколадови бонбони, коледни торбички от крафт хартия, торби за съхранение на шоколад, торбички за опаковане на подаръци, парти

За дома и градината
48.23лв. 20.74лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание

Планирате някакви коледни и празнични лакомства тази година?Какво може да бъде по-добре за вашите деликатеси от тези кутии за празнични "бисквитки" зимна тематика.Когато ще даде празничен десерт, се уверете, че той отговаря на вашия вкус!С тези ярки коробочками за коледни кексчета вашите празнични кексчета непременно ще се зарадват на вашето семейство, приятели и гости на коледно парти, още преди да те откусят първото си парче.

Характеристики

МАТЕРИАЛ: Изработен е от висококачествени крафт-хартия, заведения и екологично чист материал, здрав и издръжлив.Той е много дебел и се отличава с висока носеща способност.Нейната лесно да се прекъсне и може многократно да се рециклират. |ОЧАРОВАТЕЛЕН МОДЕЛ: Емблематичните символи на фестивала - човечето къща, коледна къщичка, честит пингвин, чудесен снежен човек.Моделите са изпълнени в класически, печат ясна.С различни модели и стилове, за да отговарят на естетическите потребности на всеки човек. | РАЗМЕР И БРОЙ: около 11 x 7 x 19 см / 4,3 x 2,7 x 7,5 см.Елегантен дизайн за красива демонстрация на вашия подарък.Отлична цена за 16 красив подарък пакети.В комплект 16 подарък пакети, общо 4 модела, по 4 парчета на всеки.Икономично. | ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ: Това е чудесен начин бързо да подготви подарък, без да губите време в амбалажна хартия.На снимката е показано как се прави.Лесно дайте любимите си подаръци на най-скъпите си гаджета, родители, приятели или деца! | Следпродажбено ОБСЛУЖВАНЕ: Ние предлагаме на клиентите най-добрата услуга, ако не сте доволни от нашите продукти или опаковка е повредена, моля свържете се с нас веднага.Ние сме на връзка през целия ден, за вашето обслужване!

- Марка: Hemoton.

- Цвят: както е показано на фигурата.

- Материал: крафт-хартия.

- Размер: 11 x 7 x 19 / 4,3 x 2,7 x 7,5 инча.

- МАТЕРИАЛ: Изработен е от висококачествени крафт-хартия, екологично чист материал, здрав и издръжлив.Той е много дебел и се отличава с висока носеща способност.Нейната лесно да се прекъсне и може многократно да се рециклират.

- ВЪЗХИТИТЕЛЕН МОДЕЛ: Емблематичните символи на фестивала - човечето къща, коледна къщичка, щастлив, симпатичен снежен човек.Моделите са изпълнени в класически, печат ясна.Разнообразие от модели и стилове, за да отговарят на естетическите потребности на всеки човек.

- ЛЕСНА УПОТРЕБА: Това е чудесен начин за бързо производство на подарък, не се притеснява да бъдат пакетирани в хартия.Имаме кратко описание на операцията на снимката.С лекота доставляйте оригинални подаръци на най-скъпите си гаджета, родители, приятели или деца!

Комплектът включва:

16 кутии коледни сладки Hemoton

sku: w98622

Отличие7 Пакети за коледните предложения
Произход Континентален Китай
Отличие6 Кутия за коледни кексчета
Материал ПАМУК
Извинение Парти
функция 12 Коледни бонбони
особеност 11 Коледна кутия
функция 5 кутия за подарък, за партита
функция 3 Кутии за коледни предложения
Отличие9 Коледни пакети за бонбони
Отличие10 Коледна кутия шоколадови бонбони
Отличие8 Чанта за коледни подаръци
функция 2 аксесоари за коледното парти
функция 4 Кутия За Коледни Сладки
функция 1 Коледен подарък кутия

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени