Фестивал на Средата на Есента Mooncake Maker Модел от райска ябълка Mooncake Мухъл Печати за бисквити

Фестивал на Средата на Есента Mooncake Maker Модел от райска ябълка Mooncake Мухъл Печати за бисквити

За дома и градината
18.31лв. 12.82лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

ООТДТИ

Уникален дизайн: Форма на форма - райска ябълка, което означава "късмет", допълва предмета на празника на средата на есента и повишава декоративната стойност на продукта.

Лесен за работа: дизайн на форми на разумен, лесна за управление, професионални умения не се изисква.Лесно да приготвяте изискани насипни лунни кексчета под формата на райска ябълка или торти happy cakes.

Висока якост: Форма за торта moon, произведени от хранително-пластмаса, който може да бъде в директен контакт с хранителни продукти, лесни за почистване и може да се използва повторно.

Участниците на фестивала средата на есента: подходяща за хора, които подготвят лунните сладкиши домашно приготвени или сватбени торти по време на фестивала в средата на есента.Те искат да направят уникални торти, за да покажат своето уважение и любов към традиционната култура.Те получават удоволствие от приготвянето на вкусна храна, като се стреми към вкусовому и визуален удовлетворение.

Семейна кухня: Подходяща за приготвяне на сладкарски изделия на семейни кухни можете да работите с цялото си семейство по създаването на насипни лунни сладкиши във формата на райска ябълка или сватбени торти, засилване на семейна привързаност и забавление

Технически характеристики:

Материал: ABS-пластмаса

Размер: както е показано на фигура

В комплекта са включени:

1 бр. форма

1 бр. на образи

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

sku: w107051

Номер на модела D7YE5AC609860
Произход Континентален Китай
Материал Пластмаса
Набиране на Номер 1
Тип инструменти за печене и сладкарски изделия Форма за бисквити

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени