Преносима случайна чаша 550 МЛ, защищающая от изгаряния, Изолирано чаша с двойни стени и капак, посуда за напитки в горещо време, чаши за дома, къмпинг

Преносима случайна чаша 550 МЛ, защищающая от изгаряния, Изолирано чаша с двойни стени и капак, посуда за напитки в горещо време, чаши за дома, къмпинг

Къмпинг и туризъм
12.30лв. 8.61лв.
В наличност
(0 Коментари)

Нашите охлаждащи бутилки с капак са идеални за поддържане на идеалната температура за вашите напитки!Херметически термокружки също така са устойчиви на високи температури, предотвратява образуването на изгаряния и осигуряват отлична топлоизолация.С нашите охлаждающими бутилки с капаци можете да се насладите на любимото си питие, не разливая ги и не се притеснявате за тях.

Технически характеристики:

Име: Охлаждаща чаша за замразяване

Калибър: около 10,3 см / 4,06 инча

Размер: около 10,3 * 10,5 * 15 см/4.06*4.13*5.91 инча

Капацитет: 550 мл

Нето тегло: около 312 грама

Материал: неръждаема стомана 304, силикон, ABS

Опаковъчен лист:

1 бр. * Чаша за бързо охлаждане

Забележка:

1. Поради цветовата температура на монитора, камера, осветление и умения за заснемане на някои изображения на стоки може да има малка разлика в цвят, цвят в обемно изражение е с предимство!

2. Поради различията в ръчни измервания се допуска малка разлика в размера.

Вижте повече детайли за продукта

1. Стягане и бързо охлаждане: ukuporte напитка и се съхранява на студено в продължение на няколко часа с помощта на тази бутилки бързо охлаждане.Го запечатани технология осигурява переворачивание на 360 градуса, без всякакво изтичане на информация, което го прави идеален за използване на открито.Освен това, елегантен и удобен за носене дизайн го прави удобен избор за всички, които обичат студени напитки.

2. Неръждаема стомана: Благодарение на вътрешния вкладышу от неръждаема стомана 304, бутилка за замразяване и капака на тази бутилка от бързо охлаждане могат да издържат на ежедневна употреба и запазва напитките студени в продължение на няколко часа.Температурна устойчивост го прави идеален за горещите летни дни, както и устойчива на плъзгане дизайн осигурява здрав захват.

3. Охлаждайте напитки по всяко време: запазете си напитки в добро състояние, а ръцете прохладни благодарение на тази бутилка бързо охлаждане.Двупластова конструкция със защита от изгаряне и топлоизолация дава възможност за съхраняване на топла вода и студени напитки.Удобно за носене за активна почивка или дълги пътувания на работа.

4. Способността за сверхбыстрому охлаждане: за Да се насладят на охладени напитки дълго съхранение, поставете чаша в хладилник, след попълване на вода през долния отвор.След втвърдяване извадете и се наслаждавайте.Благодарение на лесен за използване и плъзгаща задръстване този термокружок запазва напитките студени в топли, слънчеви дни.

5. Охлаждане на бутилки с капаци: Опитайте ненадминат комфорт при пиенето благодарение на уникалния выпуклому дъното и закругленному горлышку нашата бутилки бързо охлаждане.Конструкция с покритие осигурява защита от течове и запушване.Освен това, нашата широка, но компактната конструкция улеснява почистването.

sku: w4039

Произход Континентален Китай
С чанта-хладилник или без нея No
Могат да се настанят вряща вода или не Приложимо
Сгъва No
Материал Пластмаса
С посуда или без нея No
За еднократна употреба No

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени