Походный свирка на открито 120 Db Ключодържател-свирка от алуминиева сплав Преносими туристически аксесоари за къмпинг, разходки, каране на лодка, двойно

Походный свирка на открито 120 Db Ключодържател-свирка от алуминиева сплав Преносими туристически аксесоари за къмпинг, разходки, каране на лодка, двойно

Къмпинг и туризъм
10.15лв. 7.11лв.
В наличност
(0 Коментари)

Тази свирка е лек, здрав и удобен за носене.Той разполага с голям калибър, който излъчва силен и чист звук, който може да се чуе от далеч.Безцветен на цвят гарантира, че той няма да загуби своя блясък, с течение на времето.Ако трябва да подаде сигнал за помощ, да чатите с приятели или изплаши диви животни, този съдийски сигнал дойде по-удобно във всяка ситуация.

Спецификация:

Заглавие: Защитен свирка

Размер: около 57*27*8.5 мм/2.2*1.06*0.3 инч.

Материал: неръждаема стомана

Тегло: около 34 г

Цвят: сиво, златисто, камуфляжный, черен

Технология: окисляването + пясъкоструйни

Звук: 150 ~ 180 db

Съдържание на пакета: 1 * Свирка за оцеляване

Прочетете повече за продукта

1. Широко приложение: Този свирка подходяща за различни случаи, като каране на лодка, риболов, лов, къмпинг, туризъм и ежедневието.Можете да го използвате, за да подаде сигнал за помощ или да предупреждават другите за опасности.

2. Удобен за носене: Този защитен свирка идва с брелоком, който ви позволява лесно да прикачите към вашия раница, дрехи или ключовете.Той е лек и портативен, така че можете да го вземете със себе си навсякъде, без да заема много място.

3. На големи разстояния: Този защитен свирката издава звук се люлее в 120 децибела, който може да се разпространи надлъж и блокира всеки шум.Дизайн голям калибър позволява да се взриви в него без много усилия.

4. Не выцветающий и издръжливи: Този защитен свирка е изработен от алуминиева сплав, която може дълго време да устои на повреди.В него също така прилага технологията anodic на окисляване, която го прави не выцветающим и блестящ.

5. Покажете любовта си: Този защитен свирка - идеалният подарък за вашите приятели и семейство, които обичат да идват в природата.Това е чудесен начин да изразят своята любов и грижи, празници, рождени дни или за всеки специален повод.

sku: w4308

Тип СВИРКИ
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени