Каишка За Риболов Уейд, Ремъци, Регулируема Презрамка За Рибарска Кука С Катарама, Преносими Аксесоари За Къмпинг, С Товар от 2 кг На Открито

Каишка За Риболов Уейд, Ремъци, Регулируема Презрамка За Рибарска Кука С Катарама, Преносими Аксесоари За Къмпинг, С Товар от 2 кг На Открито

Къмпинг и туризъм
19.46лв. 13.63лв.
В наличност
(0 Коментари)

Търси лек, за многократна употреба и лесно да се настрои на риболовния каишка?Опитайте нашия риболовен каишка за блатни птици с катарама.Той е идеален за пешеходни разходки, риболов и други дейности на открито.Покажете своята любов и грижа за себе си с помощта на този трайни колан.

Спецификация:

Име: Wade Fishing Belt

Тегло: около 125 грама

Размер: вижте таблицата размери за получаване на подробна информация

Опаковъчен лист:

Риболовен колан Wade * 1

Куки * 6

Куки Olecranon * 2

Вижте повече детайли за продукта

1. Носеща способност: Този колан ви позволява да прилагате риболовни принадлежности към крючкам без да е необходимо завинтване.Колан е оборудван с катарама, която помага му да бавя и да я пусне, както и всяка кука издържа тегло 2 кг.

2. Широко приложение: Този колан за риболов wade е оборудван с 6 куки и 2 куки olecranon за окачване на вашите инструменти, са подходящи за приключения на открито като планинско катерене, лов, излети или туризъм с раница.

3. Устойчив риболовен каишка: Този риболовен каишка wade е изработена от полиестер и метални материали, които са трайни и подлежат на повторна употреба.Той не е деформиран и не ръждясва, дори и след продължителна употреба.

4. Лесно преносими: Този риболовен каишка wade компактен и лек, той може лесно да се съхранява и да се пести място.Той ви няма да добави допълнително тегло по време на риболов.

5. Подарък-нов: Този риболовен колан wade - компактен и интелигентен подарък, който можете да дадете на своите близки, ентусиазирани, с различно образование риболов.Те ще оценят този умен и удобен подарък за всеки повод.

sku: w8607

Тип Друго
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени