Сгъваема маса къмпинг на открито Тежкотоварни сгъваем походный маса Лек Компактен сгъваем плот за партита, пътуване, пикник във вътрешния двор

Сгъваема маса къмпинг на открито Тежкотоварни сгъваем походный маса Лек Компактен сгъваем плот за партита, пътуване, пикник във вътрешния двор

Къмпинг и туризъм
27.53лв. 19.26лв.
В наличност
(0 Коментари)

Този портативен масичка за пикник лесно се сгъва само за 1 секунда и тежи само 397 г. Му е лесно да се деформира или се прекъсне, което го прави широко използван за приключения на открито.Дръжте вашия работен плот чист и красив, с помощта на този незаменим предмет!

Спецификация:

Заглавие: сгъваема маса

Материал: алуминиева сплав

Цвят: зелен / черен

Размер на продукта: (приблизително)31.5*20.5*7.5 см/12.4*8.07*2.95 инча

Тегло: 397 g

Опаковъчен лист:

1 х сгъваема маса къмпинг

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж

Вижте повече детайли за продукта

1. Джобно съвършенство: лесно транспортируйте и съхранявайте този сгъваема маса къмпинг, където и да отидете.Прост механизъм за сгъване позволява бързо сгъване и лежеше на масата само за 1 секунда.

2. Изключителна стабилност: масата Крака и плот от алуминиеви сплави с висока якост за осигуряване на солидна конструкция и поддръжка на тежки предмети.Маса могат да издържат на честото използване без никаква деформация или повреда, която го прави надежден допълнение към вашия походному екипировка.

3. Удобно пренасяне: При тегло само 397 г нашия сгъваема маса къмпинг е лесно и удобно пътуване решение за хранене на открито.Изящна изработка изработка и здрави материали осигуряват по-голяма стабилност, което го прави идеален за всяко приключение.

4. Широко приложение: Този сгъваема маса къмпинг - универсално оборудване, което може да се използва в най-различни места.Го многофункционален дизайн го прави идеален за използване на закрито у дома или в предприятието, както и за дейности на открито, като например пикник, къмпинг, риболов и барбекю.

5. Износоустойчивост: Нашият сгъваема маса къмпинг е изработена от висококачествена алуминиева сплав, което го прави водоустойчив, износостойким и не податливи на корозия.Той добре се адаптира към всякакви тежки условия и е допълнително предимство за поддържане на чистота и красота на вашия работен плот.

sku: w11508

Тип Джоб, Комплект инструменти
Произход Континентален Китай
Размер M

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени