1 бр. Утепленная топла зимна шапка, мъжка шапка-бомбер от изкуствена кожа, шапка-ушанка, женски меки минерални шапки, шапки за риболов на открито, ски шапка

1 бр. Утепленная топла зимна шапка, мъжка шапка-бомбер от изкуствена кожа, шапка-ушанка, женски меки минерални шапки, шапки за риболов на открито, ски шапка

Къмпинг и туризъм
11.27лв. 5.40лв.
В наличност
(0 Коментари)

Име на продукта: Топли шапки

Размер на продукта с около: 28 * 21 см/ 11,02 * 8,26 инча

Цвят на продукта: както е показано на фигура

Материал на продукта: полиэфирное влакна

характеристики на продукта:

1. Останете в топло и се предпазвайте се по време на зимните разходки на чист въздух с нашия ветрозащитной и утепленной велосипеди препълнена.Осп е предназначена за пълна защита на лицето, което позволява лесно да се носят каска, благодарение на водоустойчива и высокоэластичной тъкан.

2. Вътрешната част на шапки нокаутира мек изолационен флисом, което осигурява дизайн "три в едно", който се затваря лицето, ушите и устата, като осигурява гладко и комфортно дъх.

3. Удобна конструкция с прорези за точки от двете страни, тази шапка е идеална за любителите на активния отдих, които носят очила.

4. За допълнителна сигурност в условия на слаба осветеност, шапка, снабдена отзад светоотражающей лента, която осигурява видимост и защита по време на нощни занимания.

5. Независимо от това, караш ли сте на велосипед, ски или правите други зимни спортове, тази шапка е незаменим аксесоар за поддържане на топлина и комфорт в студеното време.

Предпазни мерки:

1. Както всички знаем, от различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самата стока може леко да се различават от цветовете на следните изображения.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете спокойно да се свържете с мен, ние ще ви дадем няколко предложения, но това е само за справка.

Превозът включва:

1 бр Топли шапки

здравейте момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.ако искате да си купите повече, отколкото сме предоставили, моля, свържете се с нас.Добър ден!

sku: w6020

Тип Джоб, Комплект инструменти
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени