Водоустойчива Спортна Чанта 30Л, Органайзер, За Съдове, 600D, Чанта За Пикник От Плат Оксфорд, Спортна Чанта За Фитнес, Раница, Органайзер За Багажник

Водоустойчива Спортна Чанта 30Л, Органайзер, За Съдове, 600D, Чанта За Пикник От Плат Оксфорд, Спортна Чанта За Фитнес, Раница, Органайзер За Багажник

Къмпинг и туризъм
118.59лв. 43.88лв.
В наличност
(0 Коментари)

Нашата пътна спортна чанта - идеалният спътник при пътуване, в него лесно ще се поберат всичките си неща.Той е удобен за носене благодарение на крючкам за колани, и тя е идеална за къмпинг, на открито.Дишаща материал без мирис за освежаване на дрехите.

Спецификация:

Име: Чанта за съхранение в къмпинга

Материал: плат Оксфорд 600D

Размер на продукта: около 40x30x25 см. /15.75x11.81x9.84 инча

Капацитет: 30 литра

Опаковъчен лист:

1 * Чанта за съхранение в къмпинга

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение от ръчно измерване.

Научете повече за продукта

1. Решение за организиране на пикник на открито: да се Съхранява на всички необходими принадлежности за пикник на открито, спортни съоръжения, готварска прибори за готвене и вграден гардероб в едно място с лекота.Тази туристическа чанта за съхранение предназначена е за 30 литра и осигурява много по-голяма капацитет.

2. Няколко служби: в горната част На капака има няколко етажа джобове за бързо и удобно за сортиране на елементи.Чанта за съхранение в къмпинга има универсални отделения, които могат да се регулират според вашите предпочитания, като същевременно се осигури ефективна опаковка.

3. Многофункционалност: Модернизируйте процеса на опаковане с помощта на нашите чанти за съхранение в къмпинга.Съхранявайте организация на пикник, в лагера на открито и фитнес пътувания с множество офиси.Сгъваема конструкция позволява да се пести място и може да се използва като организатор и за куфара, който е идеален за пътуване и многофункционално използване.

4. Противоугонный дизайн: Тази туристическа чанта за съхранение, която е изработена от плат Оксфорд 600D и устойчива на износване и подплата от сандвич-мрежа, е предназначена за дълъг живот.Висококачествен плат устойчиви на петна, но при това лесни за почистване и осигурява мекота и комфорт.Освен това, водоустойчиви и дишащи материали не оставят без мирис и са подходящи за използване на открито.

5. На ефективна организация: съживете почивка сред природата с помощта на тази чанта за съхранение, която осигурява лесен достъп на малките предмети.Дръж фенери, туристически фенери и други инструменти на куки за колана на автомобила.Горния капак може да се вдига, за да се създаде повече пространство, което я прави идеалното решение за съхранение на открито.

sku: w6789

С Прибори За Хранене No
Произход Континентален Китай
С чанта-хладилник No
Номер на модела Органайзер за чанти на лагер
Материал Полиестер 600D

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени