Подложка За Бебешка Храна Силикон Огнеупорни Маслостойкий Хранителна Подложка За Хранене На Кухненския Плот За Еднократна Употреба Тенис На Мат С Анимационни Слон

Подложка За Бебешка Храна Силикон Огнеупорни Маслостойкий Хранителна Подложка За Хранене На Кухненския Плот За Еднократна Употреба Тенис На Мат С Анимационни Слон

За дома и градината
26.29лв. 13.14лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание:

Силиконови бебешки кърпички са безопасни, са за всички физически, удобни за употреба и многоразовы.Практични за предотвратяване на маслена и на топлоизолация и защита от ценното си маса за хранене.Придайте на вашето масата за вечеря красив външен вид.

Технически характеристики:

Заглавие: Бебешки кърпички

Материал на продукта: силикон

Правоъгълник: около 45 * 30 см / 17,71 * 11,81 инча, 224 грама

Кръг: диаметър около 33 см / 12,99 инча, 141 грама

Опаковъчен лист: салфетка * 1

Забележка: Всички размери на продукта измери на ръка, има малка грешка, моля извинете ме, моля, обърнете се към самия продукт.

Вижте повече детайли за продукта

1. Фигура под формата на кавайного слон: детски салфетки изобразени уникални мультяшные слонове и шахматни дъски, които са ярки, красиви и изпълнени с детски забавления.Позволете на вашето семейство да се насладите повече на ястията.Подходящ за различни видове съдове за готвене.

2. Защитен силиконов материал: Силикон детска кърпа се различава отлично качество благодарение на отборному материал от хранително силикон.Детски кът за мат сигурно, натуральен, лесен за използване, деликатен и многоразов.

3. Прости начини за почистване: лесно Можете да избършете петната влажна кърпа или тампон или директно с вода и даде ги да изсъхнат.Подложка за бебешка храна удобно за почистване.Спестете време и усилия в почистване.

4. Компактност и преносимост: кърпички подходящ размер, не заемат място в гардероба у дома, а също така са поставени на всяка чанта, когато излизате от дома си.Детска салфетка може лесно да мине за по-лесно съхранение.Идеален за използване в ресторанти или на път.

5. Практически поставка за прибори: Детска силиконова поставка за прибори за хранене предотвратява изолация на масло и предпазва вашия скъпоценен маса за хранене.Увеличете апетита благодарение на привлекательному външен вид.Още по-красива, ако я поставите като украса за дома!

sku: w91323

Материал Силикон
Форма Кръг
Стил Класически стил
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени