Размораживатель Очила, За Автомобила През Зимата Мощен Автоматично Спрей За Размразяване На Предното Стъкло, Без Да Се Повреди Течност За Размразяване На Прозорци, Врати Universal De

Размораживатель Очила, За Автомобила През Зимата Мощен Автоматично Спрей За Размразяване На Предното Стъкло, Без Да Се Повреди Течност За Размразяване На Прозорци, Врати Universal De

Почистване и поддръжка на автомобили
16.44лв. 11.50лв.
В наличност
(0 Коментари)

Този мощен спрей-антиобледенитель запазва кристал прозрачен, без да се налага изсушаване или сушене.Подходящ е за всички видове автомобили и очила, този продукт е с мощна конструкция, осигуряваща видимост дори и при най-ниски температури.Идеален за ползване у дома или на улицата!

Спецификация:

Заглавие: Спрей за защита от обезмасляване на предното стъкло

Тегло: (приблизително) 96 г

Обем: 60 мл

Размер на продукта: (прибл.)9.2*9.2*13.6 см/3.62*3.62*5.35 инча

Опаковъчен лист:

1 * Спрей за антиобледенения на предното стъкло

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания, направени на ръка, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Повече за продукта

1. Лесно отстраняване на лед: кажете сбогом с стъргало с помощта на нашия мощен спрей за премахване на обледеняване с предното стъкло.Нашата формула за бързо прониква в сняг и лед, спестявайки време и усилия.Просто спрей и да гледате как той омекотява и се топи, без излишни движения!

2. Нанасяйте лесно: Просто прицеливанием и натискане на нашия спрей за премахване на лед язовири с предното стъкло бързо се топи: не е необходимо да избършете или сушене.Неговата лека формула няма да навреди на боята или гума на вашия автомобил.

3. Осигуряване на безопасност на шофиране: Тази формула не само растапливает лед, но и образува защитен екран върху стъклото.Той почиства и предпазва от повторна кондензация на влага, като се осигурява максимална видимост и безопасно шофиране.

4. Широко приложение: Този спрей за обезмасляване на предното стъкло може бързо да стопи скреж, слана и сняг в прозорците на автомобила, огледало за обратно виждане, брави и дори вашия хладилник.Подходящ е за всички видове автомобили и стъклени повърхности.

5. Инсталиране на различни места: Защита на предното стъкло от замръзване у дома, на работа или в училище с помощта на нашия спрей за обезмасляване на предното стъкло.Идеални за различни условия, тази формула незабавно растапливает устойчива на лед и слана.

sku: w167158

Специални характеристики Течност за размразяване
Тип изделия Защита от замръзване
Произход Континентален Китай
Сертифициране на входящи тестове ce
Вид на материала Спрей за размразяване
Името на модела Спрей за размразяване

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени